Referens : 8561664
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
GOLFKLÄDER JUNIOR

Golfsko GRIP WATERPROOF junior vit/rosa INESIS

INESIS
5/5
5/5
Decathlon
Våra designers, själva golfspelare, har utformat de här vattentäta golfskorna för juniorer som behöver lätta skor med bra grepp. En ny sula med 2-delad konstruktion som ger optimalt grepp och gör skon mycket bekväm att gå i.

Produktens fördelar

Grepp Styva gummidubbar som ger bra grepp.
Vattentäthet Ett vattentätt membran på insidan.
Lätthet 300 gram i storlek 37.

Teknisk information

En ny suldesign

Vårt designteam har utvecklat en ny golfsula med gjutna dobbar, konstruerad i 2 delar.

Sulans konstruktion (del 1)

Del 1: EVA-sula
Materialet EVA ger den stötdämpning som behövs när man går 7–8 km under en golfrunda. Detta material används under hela foten, särskilt under hälen för optimal komfort.

Sulans konstruktion (del 2)

Del 2: Gummisula
Gummit, som är mjukare, ger fantastiskt bra grepp mot underlaget. De 2 vågräta skårorna under sulan gör skon mer böjlig.
Sulans främre del är asymmetrisk och ger god stabilitet i svingen.
Sulan är rundad och omslutande framtill för att följa fotrullningen i slutet av svingen.

Hur görs våra skor vattentäta?

Vi använder oss av ett vattentätt membran på insidan av skon.
Skons vattentäthet kontrolleras i ett laboratorietest där den, nedsänkt i en behållare med vatten, utsätts för de upprepade böjningar som uppstår vid gång. Vi inspekterar sedan skons insida för att spåra eventuella läckor. Vi mäter också skons vikt före och efter testet för att kontrollera att den inte suger åt sig vatten.

Erik, designer, berättar om skons utformning

"Det Y-formade partiet, en signatur för Inesis skokollektion, får skon att sitta bra och bekvämt runt vristen. Partiet är stoppat med högdensitetsskum."

Inesis design

Målet med våra produkter är att du ska känna dig bekväm när du spelar, oavsett din nivå. Vårt team av hängivna golfspelare designar varje ny produkt efter att först ha observerat och lyssnat på våra användare. Det gör vi eftersom vi menar att golf alltid ska vara synonymt med nöje.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
66% Gummi, 34% EVA
Ovandel i
74% Polyuretan, 26% Polyester
Insida i
100% Polyester

Vårt engagemang

Vårt designteam har sin bas på golfanläggningen Inesis Golf Park i norra Frankrike. Där arbetar de året runt med att ta fram snygga, enkla och smarta produkter. Vi utsätter produkterna för tuffa brukstester, för vi är övertygade om att det bara är genom att prova dem i verkliga spelsituationer som vi kan fortsätta att utveckla dem.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen