Referens : 8659623
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SERVICE GOLF

Grepp halvlindat MCC ALIGN GOLFPRIDE

GOLFPRIDE
Decathlon
Utformat för att ge bra fäste med händerna. Ett halvlindat grepp med en linje som underlättar handplaceringen. Med det här greppet får du bra tag om klubban utan att behöva spänna händerna så mycket, vilket ger bättre kraft i slagen.

Produktens fördelar

Grepp Ett halvlindat grepp som ger utmärkt fäste.
Ergonomiskt grepp Bekvämt att hålla i eftersom det är halvlindat.
Fuktabsorberande God fuktabsorption.
Precision Den röda linjen hjälper dig att greppa klubban rätt.

Teknisk information

Specifikation

Konceptet ALIGN
Den röda linjen på greppet hjälper dig att få till en konsekvent handplacering varje gång, vilket ger ökad kontroll och regelbundenhet i slagen.

Fuktiga händer

Om du ofta har fuktiga händer rekommenderar vi ett halvlindat grepp. Det kombinerar gummi, för komforten, med en linda som suger upp fukt. Greppet är mycket texturerat för att leda bort svett.

Visste du detta?

Om du vill bibehålla klubbans ursprungliga svingvikt (viktfördelning) rekommenderar vi att väga det grepp du vill byta ut, och att sedan välja ett nytt med samma eller snarlik vikt.
Fyra-fem gram extra i greppet sänker svingvikten med en enhet (vilket får klubban att kännas mer huvudlätt). På samma sätt får ett fyra-fem gram lättare grepp svingvikten att höjas med en enhet.

Så rengör du dina grepp

Tvätta dina grepp en gång om året.
Skrubba dem i såpvatten med hjälp av en borste (av typen nagelborste), skölj dem i rent vatten och torka dem med en handduk.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen