Referens : 8593182
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
GPS-KLOCKOR LÖPNING

GPS-klocka cardio multisport Suunto 9 Baro Black SUUNTO

SUUNTO
Decathlon
Avsedd för expertatleter som tränar och tävlar Suunto 9 Baro passar experter som vill ta ut sig. Den är både robust och stilren.Den har dessutom mycket lång batteritid.

Produktens fördelar

Mätning Fart, distans, puls i handleden, vardagsaktiviteter
Coachingfunktion Du kan skapa intervallpass direkt med klockan.
Kapacitet Upp till 120 h med GPS och precis spårning (FusedTrack™).
Vattentäthet 10 ATM (simma under ytan)
Anslutning Suunto-appen: analyserar, följer din aktivitet och skapar rutter.

Teknisk information

Snygg design och robust

Klockan har en stålring och ett saphire-glas.Den har en pekskärm i färg, men även knappar för att navigera.Armbandet kan bytas ut för att göra klockan mer personlig.

Alltid laddad

3 förinställda batterilägen (Perf, Endurance och Ultra) på 25 h till 120 h med registrering och GPS. När du börjar registrera ett värde kan du se hur lång batteritid du har i det aktuella läget.Du kan ändra läget beroende på vilken övning du gör, om batteritiden inte skulle räcka.Suunto 9 använder smarta påminnelser baserat på din aktivitetshistorik för att se till att ditt batteri är tillräckligt laddat innan du ger dig ut nästa gång.

SUUNTO FUSEDTRACK™: för en precis följning.

Vid långa träningspass är det ofta batteritiden som inte räcker för att både registrera alla värden och ha GPS igång.Den unika algoritmen FusedTrack™ från Suunto kombinerar GPS-värdena och de från rörelsemätaren för att ge en mycket precis aktivitetsföljning.Batteritiden kan dessutom på så sätt förlängas genom att minska GPS-funktionen utan att förlora precisionen.

Passar alla sporter

Klockan har över 80 förinstallerade sportlägen.Du kan dessutom göra menyerna mer personliga genom att anpassa dem efter dina behov med hjälp av Suunto-appen.

Olika vägar att följa var du än är

Kartorna i Suunto-appen visar vilka vägar som ofta används av medlemmar och hjälper dig även att upptäcka nya ställen.Planera din rutt med hjälp av topografikartorna och synkronisera dem med din kompatibla klocka!

Balans i vardagen

Se sammanfattningar av din träning, dina aktiviteter och din sömn för att hjälpa dig att få en bra balans i ditt liv.

Anslut dig till dina favorittjänster

Anslut dig till våra favoritsporttjänster som Strava, Endomondo, TrainingPeaks, Relive m.m. för att analysera dina aktiviteter, få träningsråd och skapa 3D-videor av dina äventyr - och dela allt med dina vänner!Dra nytta av våra partners tjänster tillsammans med din Suunto-produkt.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen