Referens : 8593173
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd

GPS-klocka SUUNTO 9 ALL BLACK

Klockan passar idrottare som vill utvecklas och som tränar ofta och länge. Suunto 9 All Black passar idrottare som vill ta ut sig. Den är både robust och stilren.Den har dessutom mycket lång batteritid.

Produktens fördelar

Mätning Fart, distans, puls i handleden, vardagsaktiviteter
Coachingfunktion Du kan skapa intervallpass direkt med klockan.
Kapacitet Upp till 120 h med GPS och precis spårning (FusedTrack™).
Vattentäthet Vattentät för simning vid ytan (5 ATM)
Anslutning Suunto-appen: analyserar, följer din aktivitet och skapar rutter.

Teknisk information

Passar alla sporter

Klockan har över 80 förinstallerade sportlägen.Vattentätheten till 100 m gör den perfekt för simning och triatlon.Du kan dessutom göra menyerna mer personliga genom att anpassa dem efter dina behov med hjälp av Suunto-appen.

Alltid laddad

3 förinställda batterilägen (Perf, Endurance och Ultra) på 25 h till 120 h med registrering och GPS. När du börjar registrera ett värde kan du se hur lång batteritid du har i det aktuella läget.Du kan ändra läget beroende på vilken övning du gör, om batteritiden inte skulle räcka.Suunto 9 använder smarta påminnelser baserat på din aktivitetshistorik för att se till att ditt batteri är tillräckligt laddat innan du ger dig ut nästa gång.

En robust och elegant vardagsklocka

Eftersom klockan är så lätt (72 g) är den bekväm även i vardagslivet.Den högupplösta pekskärmen i färg är lätt att läsa av (320 x 300). Suunto-armbanden är kompatibla med Suunto 9 för att du ska kunna byta ut dem efter humör.Den har testats under verkliga förhållanden för att se till att den alltid är med dig.

SUUNTO FUSEDTRACK™ för en precis följning

Vid långa träningspass är det ofta batteritiden som inte räcker för att både registrera alla värden och ha GPS igång.Den unika algoritmen FusedTrack™ från Suunto kombinerar GPS-värdena och de från rörelsemätaren för att ge en mycket precis aktivitetsföljning.Batteritiden kan dessutom på så sätt förlängas genom att minska GPS-funktionen utan att förlora precisionen.

Olika vägar att följa var du än är

Kartorna i Suunto-appen visar vilka vägar som ofta används av medlemmar och hjälper dig även att upptäcka nya ställen.Planera din rutt med hjälp av topografikartorna och synkronisera dem med din kompatibla klocka!

Balans i vardagen

Se sammanfattningar av din träning, dina aktiviteter och din sömn för att hjälpa dig att få en bra balans i ditt liv.

Anslut dig till dina favorittjänster

Anslut dig till våra favoritsporttjänster som Strava, Endomondo, TrainingPeaks, Relive m.m. för att analysera dina aktiviteter, få träningsråd och skapa 3D-videor av dina äventyr - och dela allt med dina vänner!Dra nytta av våra partners tjänster tillsammans med din Suunto-produkt.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen