Referens : 8593176
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
GPS-KLOCKOR LÖPNING

GPS-klocka cardio multisport Suunto 5 All Black SUUNTO

SUUNTO
Decathlon
Utformad för idrottare som vill utvecklas. Den enda klockan som hjälper dig navigera på en hög nivå till ett lågt pris.En GPS som guidar dig, steg för steg GPS-klockan Suunto 5 passar idrottare som vill utvecklas. Den har en mycket bra batteritid och följer dina aktiviteter, samtidigt som den är mycket kompakt.

Produktens fördelar

Mätning Fart, distans, puls i handleden, vardagsaktiviteter
Coachingfunktion Planera din träning efter dina mål och din utveckling.
Kapacitet Upp till 40 h med GPS.Smart energifördelning
Vattentäthet Vattentät för simning vid ytan (5 ATM)
Anslutning Suunto-appen: analyserar, följer din aktivitet och skapar rutter.

Teknisk information

Passar alla sporter

Klockan har över 80 förinstallerade sportlägen.Vattentätheten till 50 m gör den perfekt för simning och triatlon. Du kan dessutom göra menyerna mer personliga genom att anpassa dem efter dina behov med hjälp av Suunto-appen.

En klocka som träningshjälp

Suunto 5 följer din nivå och anpassar din personliga aktivitetsföljning efter din utveckling och dina mål. Den säger till när du behöver återhämta dig eller när du kan ta i mer.

Hjälp för återhämtning

Suunto 5 följer inte bara din träning, utan även all annan daglig aktivitet. Den håller koll på din stress och din sömnkvalitet.Under dagen kan klockan ge dig värdefull information om din stressnivå.Klockan säger även till de dagar du inte ska träna så hårt på grund av olika anledningar.Suunto 5 ger dig även information om din sömn.Du kan alltså kontrollera att du är tillräckligt utvilad för aktiviteter.

Alltid laddad

2 förinställda batterilägen (Perf, Endurance) på 20 h till 40 h med registrering och GPS. När du börjar registrera ett värde kan du se hur lång batteritid du har i det aktuella läget.Du kan ändra läget beroende på vilken övning du gör, om batteritiden inte skulle räcka.Suunto 5 använder smarta påminnelser baserat på din aktivitetshistorik för att se till att ditt batteri är tillräckligt laddat innan du ger dig ut nästa gång.

En kompakt och robust klocka.

Eftersom klockan är så lätt (66 g) är den bekväm även i vardagslivet. Den har testats under verkliga förhållanden för att se till att den alltid är med dig.

Olika vägar att följa var du än är

Kartorna i Suunto-appen visar vilka vägar som ofta används av medlemmar och hjälper dig även att upptäcka nya ställen.Planera din rutt med hjälp av topografikartorna och synkronisera dem med din kompatibla klocka!

Anslut dig till dina favorittjänster

Anslut dig till våra favoritsporttjänster som Strava, Endomondo, TrainingPeaks, Relive m.m. för att analysera dina aktiviteter, få träningsråd och skapa 3D-videor av dina äventyr - och dela allt med dina vänner!Dra nytta av våra partners tjänster tillsammans med din Suunto-produkt.

Se mer Se mindre

Material och råd

Begränsad användning: Passar för fritidsbruk.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen