Tips
Caperlans råd till blandning: 2 doser agn för 0,5 vatten.
Blötläggningen görs i två etapper för att vara effektiv.
Först häller du 3/4 av vattnet och blandar snabbt med händerna så att agnpartiklarna blötläggs.Låt sedan blandningen stå i 15 min, sen häller du i resten av vattnet för att få en optimal blandning.
Innehåll
Ströbröd, mald majs, majs, hampfrö, malda boilies (majs, vete, soja, nigerfrön), pellet (6 %) (vete, fiskmjöl, sojafoder, rapsolja, blodmjöl, fiskolja)
Innehåll och kvantitet
rånprotein 11 %
råfetter 6,7 %
mineralämnen 1,8 %
råcellulosa 2 %
Natrium 0,26 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.