Tips
Caperlans råd till blandning: 0,75 liter vatten för 2 kg agn.
För optimal spridning ska du sänka det två gånger i vattnet.
Först häller du i 3/4 av vattnet som behövs i en rund hink, och blandar kvickt med handen så att agnpartiklarna fylls med vatten.
Låt blandningen stå i 15 minuter, sedan häller du i resten av vattnet för att få en blötläggning som du kan forma kulor av.
Innehåll
Ströbröd, PV1 (mald vete), majs, koprafoder, kaka, koriander, salt, kryddblandning för pepparkaka (kanel, kryddnejlika, ingefära, muskotnöt, chilipeppar, koriander, muskot och kardemumma) (1, 2 %).
Mäsktillsats: vaniljarom 1,5 %
Innehåll och kvantitet
råprotein 13,2 %
råfetter 17,4 %
mineralämnen 4,0 %
råcellulosa 6,6 %
Natrium 0,7 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.