Tips
Caperlans råd till blandning: 0,75 liter vatten för 2 kg agn.
För optimal spridning ska du sänka det två gånger i vattnet.
Först häller du i 3/4 av vattnet som behövs i en rund hink, och blandar kvickt med handen så att agnpartiklarna fylls med vatten.
Låt blandningen stå i 15 minuter, sedan häller du i resten av vattnet för att få en blötläggning som du kan forma kulor av.
Innehåll
Ströbröd, koprafoder, grillade hampfrön (15 %), kaka, PV1 (malt vete), majs, koriander (9 %)
Innehåll och kvantitet
råprotein 15,4 %
råfetter 7,5 %
mineralämnen 3,2 %
råcellulosa 8,2 %
Natrium 0,2 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.