Tips
Caperlans råd till blandning: 0,5 liter vatten för 2 kg agn.
För att vara effektiv gör du blötläggningen i två steg.Börja med att hälla 3/4 av den totala vattenmängden i hinken, och blanda snabbt med händerna så att agnpartiklarna fylls med vatten.Låt sedan stå i 15 minuter, sedan häller du i resten av vattnet för att få en blandning du kan forma kulor av.
Innehåll
Ströbröd, majs, kaka, PV1 (mald vete), hampfröfoder (10 %).
Mäsktillsats: vaniljarom 0,5 %
Innehåll och kvantitet
råprotein 14 %
råfetter 9,8 %
mineralämnen 2,3 %
råcellulosa 3,9 %
Natrium 0,31 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.