Tips
Caperlans råd till blandning: 2 doser agn för 0,75 vatten.
Blötläggningen görs i två etapper för att vara effektiv.
Först häller du 3/4 av vattnet och blandar snabbt med händerna så att agnpartiklarna blötläggs.Låt sedan blandningen stå i 15 min, sen häller du i resten av vattnet för att få en optimal blandning som du kan forma kulor av.
Innehåll
Bageriprodukter, majs, kryddblandning för julbröd (10 %) (kanel, anis, stjärnanis, 4 kryddor, fänkål, muskotblomma), nötter.
Tillsatser: Vaniljarom, karamellarom (0,36 %)
Innehåll och kvantitet
råprotein 12,4 %
råfetter 11,2 %
mineralämnen 2,7 %
råcellulosa 3 %
Natrium 0,4 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Identifieringsnr
484 324 934 000 21
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.