Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
CAPERLAN
8574639

Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg

69 kr
Unit price 69 kr/Kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
  • Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
Agn braxen GOOSTER PREMIUM 1 kg
Storlek :
Ej i lager

Agn för att meta braxen.

FÖRDELAR

Smaklighet

Smaklighet

Gurkmeja och majsgluten gör den effektiv.
Fästförmåga

Fästförmåga

Klibbig konsistens för att kunna användas överallt.
Diameter

Diameter

Medelstora korn för att locka till sig braxen i alla storlekar.
Enkelhet

Enkelhet

Enkel att blanda: 2 delar mäsk och 0,5 del vatten.

Instructions


TEKNISK INFORMATION

Tips

Caperlans råd till blandning: 0,5 liter vatten för 2 kg agn.

För att vara effektiv gör du blötläggningen i två steg.Börja med att hälla 3/4 av den totala vattenmängden i hinken, och blanda snabbt med händerna så att agnpartiklarna fylls med vatten.Låt sedan stå i 15 minuter, sedan häller du i resten av vattnet för att få en blandning du kan forma kulor av.

Innehåll

Ströbröd, Majs, PV1 (vete, melass), kaka, majsgluten (10 %), hampfrö, gurkmeja (5 %).

Innehåll och kvantitet

råprotein 12 %
råfetter 11 %
mineralämnen 2 %
råcellulosa 3 %
Natrium 0,4 %

Registrerat namn

För karpfiskar

Godkännandenr

NL 211366

Vikt

1 kg

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten. Förvaras torrt.

Restrictions on use

Produkt ej avsedd som livsmedel.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Agnblandningen har testats i bruk av ett stort antal fiskare.

Parts guarantee

Bäst-före-datumet stå på förpackningens baksida.