Tips
Caperlans råd till blandning: 0,5 liter vatten för 2 kg agn.
För att vara effektiv gör du blötläggningen i två steg.Börja med att hälla 3/4 av den totala vattenmängden i hinken, och blanda snabbt med händerna så att agnpartiklarna fylls med vatten.Låt sedan stå i 15 minuter, sedan häller du i resten av vattnet för att få en blandning du kan forma kulor av.
Innehåll
Ströbröd, Majs, PV1 (vete, melass), kaka, majsgluten (10 %), hampfrö, gurkmeja (5 %).
Innehåll och kvantitet
råprotein 12 %
råfetter 11 %
mineralämnen 2 %
råcellulosa 3 %
Natrium 0,4 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.