Referens : 8490545
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
GOLF HEMMA

Golfboll skumplast 6-pack INESIS

INESIS
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Den här golfbollen i skumplast är framtagen för dig som vill fila på golfsvingen hemma. Träna säkert hemma med den här golfbollen i skumplast! Materialet får också bollen att flyga kortare än en vanlig golfboll.

Produktens fördelar

Avstånd Flyger kortare än en vanlig golfboll.
Mjukhet Med den här bollen kan du spela säkert hemma.

Teknisk information

Spela golf hemma

Vi har tagit fram en serie produkter för att öva golf hemma, med målet att du ska kunna uppleva golfens alla känslor i hemmets lugna vrå. Upptäck, spela och utvecklas – våra produkter tar med golfglädjen hem till dig.

Med vår skumplastboll kan du träna hemma utan att riskera att skada dina möbler.

För en komplett upplevelse kan den användas med vårt träningsnät eller träningsnät för inspel.

Mått

4,3 cm i diameter
Vikt: 9 g

Inesis tillverkning

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra golfprodukter för att de på bästa sätt ska motsvara dina förväntningar. INESIS är ett team passionerade golfare som, tack vare våra användares kommentarer, utvecklar varje produkt för att golf alltid ska vara synonymt med nöje.

Material och råd

Komposition
Struktur
100% Foamed Polyurethane

Vårt engagemang

Vi litar på att du och andra golfspelare hjälper till att betygsätta och bedöma våra produkter. Vi tar hänsyn till åsikter och omdömen för att utveckla vårt sortiment. Här nedan kan du läsa våra kunders omdömen om skumplastbollen och själv medverka till att våra produkter blir bättre genom att lämna en egen kommentar.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen