Referens : 8659349
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TENNISSKOR HERR GRUS

TENNISSKO GEL CHALLENGER 13 HERR GRUS VIT RÖD ASICS

ASICS
Decathlon
Denna sko har tagits fram för erfarna spelare som spelar tennis på grus och förflyttar sig med medelhög intensitet. Tennisskon GEL-CHALLENGER™ 13 GRUS är ett utmärkt val för tennisspelare som vill ha en hållbar och mycket bekväm sko.

Produktens fördelar

Stötdämpning GEL™-teknik fram och bak för bra dämpning.
Nötningsbeständig Yttersulan AHARPLUS™ är slittålig
Stabilitet Wingwall-teknologi ger hög stabilitet i sidled

Teknisk information

Vikt

330 g i stl 42

Stötdämpande

Skon har tagits fram för att ge god stabilitet och har materialet SOLYTE™ tvärs över mellansulan. Den har en rad olika tekniker för god stötdämpning för att skydda dig under hela matchen. GEL™ bak och fram i skon ger mycket bra skydd så att du kan fokusera 100 % på spelet.

Hållbar

Skon har en yttersula i tålig AHARPLUS™ som på lång sikt minskar slitningar i de viktigaste kontaktzonerna. Skon har en yttersula i robust AHARPLUS™ som på lång sikt minskar slitningar i de främsta kontaktzonerna.

Stabilitet

Genom att skons sida är avsevärt förstärkt ger den synliga Wingwall-teknologin på sidorna hög stabilitet i sidled. Stabiliteten är också ett resultat av att sulan har kontakt med underlaget i hela sin längd.

Se mer Se mindre

Material och råd

Förvaringstips För bästa hygien rekommenderar vi att du förvarar skorna på torr och sval plats, och tar ut innersulan efter varje användningstillfälle.

Vårt engagemang

Garanti: 1 År

Omdömen

Personalens omdömen