Referens : 8589793
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDGLASÖGON & GOGGLES

Skidglasögon alla väder G 500 PH Vuxen/Junior WEDZE

WEDZE

Färg : SVART

Decathlon
Våra produktutvecklare har försett de här skidglasögonen med cylinderformad, fotokromatisk lins så att du kan åka skidor oavsett väder. Även för glasögonbärare. En fotokromatisk lins på G 500 PH växlar färg då den anpassar sig efter den ultravioletta strålningen. Färgen på linsen växlar därför med vädret. Skidglasögonen kan bäras med vanliga glasögon under.

Produktens fördelar

Solskydd 100 % UV-skydd och rosa till brun fotokromatisk lins – perfekt för alla väder
Anti-imma Dubbla glas med optimal imskyddsbehandling och ventilerade bågar
Synfält Cylinderformad lins med välavvägt synfält
Användarkomfort Kompakt skum och bekvämt tyg
Sitter väl Bred resår 40 mm med dubbelt silikonband för att inte glida
Justerbara 2 spännen för snabb inställning av resårbandet
Kompatibilitet Storlek L kan bäras ovanpå vanliga glasögon som är max 145 mm breda
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

100 % UV-SKYDD

Eftersom UV-strålar är farligt för ögonen, är alla våra skidglasögon certifierade 100% UV-SKYDD med standard EN 174. Skidglasögon är det bästa skyddet. De sluter tätt så att ingen UV-strålning kommer in till ögonen, inte heller genom reflexer

Fotokromatiska glas

De fotokromatiska glasen blir huvudsakligen mörkare på grund av UV-strålning. De blir mer eller mindre mörka beroende på mängden UV-strålning.
Glasen är inte reptåliga.

Effektivt imskydd

Det EFFEKTIVA imskyddet består av en dubbel lins som är behandlad på insidan. Skidglasögonen har ventilering i bågarna vilket skapar luftgenomströmning på insidan.
Undvik att täppa till ventilationshålen så att luften kan cirkulera.
För att denna behandling ska vara fortsatt effektiv är det viktigt att inte gnugga glasets insida, utan bara torka av den försiktigt med duttande rörelser.

Dubbla linser

Skidglasögonens dubbla glas förhindrar att imma bildas. Luften som kapslas in mellan de två linserna är värmeisolerande. Temperaturskillnaderna mellan in- och utsida jämnas ut, vilket minskar imbildningen på insidan av skidglasögonen. Dessutom är även det inre glaset imskyddsbehandlat.

Cylinderformad lins

Dubbla cylinderformade linser. Den yttre linsen är i formsprutad polykarbonat och är mycket stöttålig. Den inre linsen tillverkas i cellulosapropionat

Passar med skidhjälmarna

Alla skidglasögon från Wed'ze är utformade för att passa med skidhjälmarna från Wed'ze.

KOMPATIBEL MED GLASÖGON

G 500 PH skidglasögon i storlek L kan bäras med upp till 145 mm breda glasögon under. Skummet på sidorna och ramens form rymmer ett par vanliga glasögonskalmar.

Rem

Resårband i polyamid, polyester och gummi med 40 mm bredd. Två halkfria silikonband.

Mikrofiberfodral och värmepressat fodral

Tänk på att skydda glasögonen mot repor, både innan och efter användning. Mikrofiberfodralet fungerar även som putstrasa för glasen och är tillverkat i ett material som är perfekt för att rengöra dem utan att repa. Det placeras lätt över skidglasögonens lins så fort du vill skydda dem mot repor, till exempel under lunchrasten.
Det värmepressade fodralet är perfekt för att stuva undan skidglasögonen och skyddar dem så att de inte går sönder.

Färgad lins Flash

En färghinna på linsens yttre lager (så kallad Flash-färgning) minskar genomsläppet av ljus till ögonen, vilket ger skarpare sikt och minskar bländning vid starkt solljus
Obs: Linserna är inte reptåliga

STANDARD EN 174

Standard SS-EN 174 är en europeisk standard som gäller för skidglasögon och ögonskydd vid utförsåkning eller liknande, som t.ex. snowboard. Den amerikanska ANSI-standarden ställer högre krav än den europeiska standarden vad gäller tåligheten mot stötar.
Skidglasögonen uppfyller båda dessa standarder.

Undvik imbildning

Om fukt uppstår bildas det imma. Undvik därför att utsätta skidglasögonen för fukt, t.ex. genom att sätta dem över hjälmen eller en fuktig mössa. Om det kommer in snö i skidglasögonen bildas imma (om du faller t.ex.). Låt dem därför alltid torka och luftas över natten så att de är redo nästa dag.

2 storlekar

Välj storlek på skidglasögonen utifrån ditt huvudmått. Under 55 cm: välj storlek S. Över 55 cm: välj storlek L.

synfält av PERFORMANT-typ

G 500 har ett välavvägt synfält med god sikt åt båda sidor.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ram
100% Termoplastisk polyuretan
Glas (för mask)
60% Polykarbonat, 40% Acetat
Resårband
31% Polyester, 33% Polyamid, 36% Gummi
Skum
100% Polyuretan
Förvaringstips Användningsråd: förvara i ett Wed'ze-fodral efter användning.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla produkter från Wed'ze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade I snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen