Referens : 8561921
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KAKOR, GEL& EFTER

Fruktsnacks Vinbär Äpple Acerola 5X25 g APTONIA

APTONIA
5/5
5/5

Smak : Svarta vinbär

Decathlon
Vårt hängivna team har tagit fram detta fruktsnacks för snabb energi medan du tränar. Utformad för friidrottare som vill ha ett både gott och nyttigt snacks: Den hjälper dig att ta dig över mållinjen när du springer lopp i över tre timmar.

Produktens fördelar

Energitillskott Ger mellan 82 kcal och 84 kcal beroende på smak (se näringsvärde här under)
Motverkar trötthet Vitamin C, B3 och B6 bidrar till minskad trötthet.
Antioxidant Vitamin C hjälper till att skydda cellerna mot oxydativ stress.
Sammansättning Innehåller 50 % fruktkött och naturliga aromer: ett enkelt och gott snacks!
Lätt att öppna/stänga Tack vare det självhäftande bandet är den lätt att öppna och stänga.
Lättransporterad Den är god och får lätt plats i fickan!

Teknisk information

Omarbetad efter era synpunkter

Ni tyckte att den förra versionen var för klistrig i förpackningen och därför blev den svår att öppna under träningen. Så vad gjorde vi för att lösa detta problem?
Vi lade till två ingredienser som agerade som stabiliseringsmedel i vårt recept:
- citronsyra (som redan fanns i den tidigare versionen)
- natriumcitrat, som fås från citron.
Resultatet? Våra 50 testpersoner godkände produkten och bedömde att den var god och att den smälte i munnen - utan att vara klistrig!

En lokal produkt, precis som vi vill ha det

Vill du veta var detta fruktsnacks är tillverkat och var råvarorna kommer ifrån? Det ska vi tala om! Tillverkad i en fabrik i Frankrike med vilken Decathlon samarbetar sedan 15 år tillbaka.
Äpplena och päronen är odlade i Frankrike. Sockret också. De övriga frukterna odlas i Europa eller i länder utanför Europa, där klimatet är gynnsamt.

Varför innehåller produkten äpple och päron?

Ja, det är den stora frågan. Särskilt eftersom ni röstade fram smaker som citrusfrukt och jordgubb-tranbär. Ingen panik. Det är inget konstigt trick eller lurigt recept. Det är helt enkelt så att äpple och päron är en mycket bra bas för ett recept. De valdes ut av vår leverantör från Sydfrankrike, som vi talade om innan.

PRODUKT FÖR BÄTTRE UTHÅLLIGHET

60 g kolhydrater (=socker) per timme du tränar är rekommenderat av dietister när du tränar i längre än 3 h. Detta fruktsnacks på 25 g innehåller 21 g kolhydrater, varav 16 g är enkla sockerarter. Vi rekommenderar att du intar ditt första fruktsnacks ca 30 minuter efter att du börjat träna, eller två stycken i timmen (eller en + en gel/en muslibar) under träningen, samt kompletterar med en sportdryck.

Superlätt att öppna och stänga

Nu slipper du bita av en plastbit med tänderna medan du springer. Du slipper dessutom fundera på om du ska äta hela biten med en gång.
Tack vare det självhäftande bandet kan du enkelt och problemfritt öppna snackset. Du kan dessutom stänga det igen, lika enkelt, och förvara det i fickan!

Vad gör alla dessa ingredienser?

● Socker och maltodextrin för energi.
● Stärkelsesirap för konsistens.
● Glycerol för konsistens och stabilitet.
● Pektin för konsistens. Det används i t.ex. sylt och finns naturligt i frukt.
● Pulver från superfrukten acerola, för mer vitamin C!
● Vitamin B1, B3, och B6 för minskad trötthet.
● Helt enkelt ett fruktsnacks som är omarbetat efter era synpunkter.

Mot en ljusare framtid: vi tänker både på miljön, hälsan och smaken

Aube, ingenjör för ingredienser:
"Vårt val av ingredienser går hand i hand med vad som tillåts enligt reglerna. Vi tar bort livsmedelstillsatser allt eftersom och så mycket vi kan. När vi väljer våra ingredienser och tillsatser tänker vi både ur ett miljö- och hälsoperspektiv samt ur ett etiskt perspektiv. Vi försöker dessutom alltid att förenkla våra recept."

Näringsdeklaration

Näringsvärden: 100g | 25g (=1 bar) Energivärde: 333 kcal - 1414 kJ | 83 kcal - 354 kJ Fett: < 0,5 g | < 0,5 g Varav mättat fett: < 0,1g | < 0,1g Kolhydrater: 82 g | 21 g Varav sockerarter: 65 g | 16 g Protein: < 0,5 g | < 0,5 g Salt: 0,40 g | 0,10 g Vitamin B1: 0,66 mg (60 %)* | 0,165 mg (15 %)* Vitamin B3: 9,6 mg (60%)* | 2,4 mg (15%)* Vitamin B6: 0,84 mg (60 %)* | 0,21 mg (15 %)* Vitamin C: 48,0 mg (60 %)* | 12,0 mg (15 %)* *% av dagligt rekommenderat intag

Vikt

0,125 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Förvaringstips Vi rekommenderar att du förvarar produkten torrt och svalt.
Rättslig notis Som komplement till fysisk aktivitet är det viktigt att äta en varierad och balanserad kost och ha en sund livsstil.

Vårt engagemang

Så testas produkten För varje smak har 50 testpersoner smakat vårt fruktsnacks vid träning. Resultatet? De föredrog den här nya versionen. Den är lätt att öppna, lika lätt att återförsluta och har en konsistens som inte klistrar men som smälter i munnen. Perfekt!

Omdömen

Personalens omdömen