Referens : 8398660
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
WOMEN'S FREERIDE SKIING CLOTHING

Skidjacka FREE 700 Dam DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Decathlon
tills 1 699kr -%

Från

1 699kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
1 699kr -%
Innan0krNu1 699kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
För skid- och snowboardåkare på nybörjar- eller medelnivå som främst åker freestyle, under 2 till 4 veckor per år. Vattentät jacka som andas, FREE 700 har allt du behöver med en anpassad passform i stretch för total rörelsefrihet i pisten.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Värme Vaddstoppning 100 g/m² (över bröst och ärmar). Teknisk vaddering 60 g/m² (huva).
Vattentäthet Vattentät (Membran 10 000 mm). 100 % vattentäta sömmar.
Andningsförmåga Material som andas för att underlätta svettavledning.
Fickor 8 fickor varav 1 liftkortsficka och 1 nätficka.
Justerbara Åtdragbar i nederkant. Ärmjustering med kardborrband. Justerbar huva.
Rörelsefrihet Löst sittande modell med töjbara material för optimal rörelsefrihet.

Teknisk information

Kan jag vara säker på att jackan skyddar mot oväder?

Materialet och sömmarna i jackan Free 700 blockerar genomsläpp av vatten och gör att jackan klarar både regn, snö och vind. För att säkerställa dess vattentäthet, har plagget genomgått ett test då det placerades i en specialdusch som kan återge alla sorters skidåkningsväder. Vi har testat plaggets vattentäthet genom brukstester under flera dagar i varierande väder.

Varför är jackan vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Jackan Free 700 har behandlats så att den skyddar dig i alla väder. Detta är ytterligare en teknisk lösning så att du ska kunna hålla dig torr så länge som möjligt under dagen. Man måste upprepa denna behandling regelbundet, med hjälp av produkter som säljs i våra butiker. Detta för att bibehålla dess effekt.

Jackan är försedd med en ytbeläggning: vad är syftet med denna?

Ytbeläggningen är ett vattentätt "material" som placeras på insidan av yttertyget. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut så att det inte blir fuktigt på insidan. Detta för att du ska hålla dig torr under hela aktiviteten!

Vad är en ytbehandling och hur fungerar den?

NOVADRY-membranet är ett väldigt tunt material som placerats på insidan av yttertyget. Vattentät för vatten som kommer utifrån, men svettavledande. Ytbehandlingen är lösningen för dig som vill hålla dig torr och varm.

Vatten kan tränga in genom sömmar. Har plagget vattentäta sömmar?

Jackan är vattentät och har vattentäta förstärkta sömmar. Det rör sig om vattentäta band som fästs på sömmarnas insida så att vattnet inte kan tränga in. Dessa vattentäta sömmar är placerade på de områden som utsätts mest för snö.

Plaggets värmande funktion?

Vi använder en syntetstoppning för att isolera värmen. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns teknisk vaddering med silikon som har olika egenskaper (värme, lätthet, töjbarhet).

Plaggets tålighet?

Jackan är utformad med tanke på hur krävande vintersport är. Vi är särskilt noggranna vid valet av material till våra produkter.

Vad menas med att jackan andas?

Plagget för bort fukten om bildas på huden mot utsidan så att du håller dig torr. Wed'ze använder sig av material som förhindrar att kondens uppstår på insidan av plagget.

Klä dig rätt för vintersporten?

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager. Principen är enkel: bär 3 lager olika textiler som vart och ett har sin specifika funktion. Understället ska producera och bevara värme. Skidtröjan ska ge ännu mer värme. Skidjackan ska skydda dig i alla väder. Alla 3 lager måste andas för att föra bort fukten.

Hur undviker jag att få in snö i jackan?

Våra jackor har snölås som kan justeras i midjan. Detta hindrar snö och vatten från att tränga in vid nysnö och fall.

Jämförelse av plaggets miljöpåverkan?

Produktens påverkan på miljön har beräknats på hela livscykeln och utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). Decathlon är stolta att redovisa denna miljöinformation.
Förklarande video:
https://www.youtube.com/watch?v=A9nsE6EnTtg"

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Stoppning
100.00% Polyester
Huvudfoder
100.00% Polyester
Annat foder
100.00% Polyamid
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt innan förvaring i ett torrt och luftigt utrymme

Vårt engagemang

12 av våra Decathlon-kunder har medverkat i brukstesten i Tignes (Frankrike) . Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på wedze.com!
Så testas produkten Alla produkter från Wed'ze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade: I snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen