Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8589175
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
GPS-KLOCKOR LÖPNING

GPS-klocka Forerunner 45 svart GARMIN

GARMIN
Decathlon
tills 2 099kr -%

Från

2 099kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
2 099kr -%
Innan0krNu2 099kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Passar löpare som springer 5 och 10 km. Forerunner 45 är en ansluten GPS-klocka som har alla nödvändiga funktioner för löpning. Den är dessutom skapad i en snygg design.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Mätning Fart, avstånd, takt, puls från handleden, rytm
Coachingfunktion Använd träningsprogram från Garmin Coach eller skapa personliga program
Kapacitet upp till 7 dagar som ansluten klocka,upp till 13 timmar som GPS
Anslutning Inbyggda uppföljnings- och säkerhetsfunktioner

Teknisk information

Spring ostört

Den här lättanvända klockan är perfekt för dig som vardagligen löptränar eller tränar på annat sätt upp till 10 km.Den inbyggda GPS:en registrerar dina rundor och ger dig precis statistik, som t.ex. avstånd, fart/takt och intervaller. Tack vare det användarvänliga gränssnittet är det enkelt att t.ex. markera en runda eller pausa stoppuret, även med svettiga händer.

Förbered dig med Garmin Coach

Alla kan ha nytta av goda råd, både nybörjare och experter.Därför är Forerunner 45 kompatibel med träningsprogrammen Garmin Coach. Dessa program ger råd och experttips samt har färdiga träningsprogram som är gratis att använda och som kan anpassas efter dina mål.Det är ett säkert sätt att nå sina mål.

Var uppkopplad under löpturen

Med säkerhetsfunktionerna förenklas den automatiska eller manuella delningen med dina utvalda kontakter, om det skulle ske en olycka och du skulle behöva hjälp. Flera funktioner gör att du kan ha kontakt med olika personer under dina löprundor. Få Smart Notifications direkt i klockan, t.ex. om du får sms eller om någon ringer.

Förinställda aktivitetsprofiler

Även när du inte ens har lust att springa kan du registrera dina träningspass eftersom klockan har flera olika träningsprofiiler.Med Forerunner 45 kan du även registrera träningspass på cykel, löpband, crosstrainer, yoga m.m.

Mot god hälsa

GPS-klockan Forerunner 45 för löpning har kompletta funktioner för att följa din aktivitet och din hälsa.Om du bär den 24/7 registrerar den dina steg, hur långt du gått, hur många kalorier du bränt och till och med din sömn.Den här anslutna klockan håller även koll på din stressnivå under dagen och kan på så sätt hjälpa dig med din hälsa.

Delning och utmaningar

Synkroniseringen med Garmin Connect är inte bara praktisk för att förvara data. Du har även tillgång till online-communityn Garmin Connect, som tillåter dig att vara uppkopplad under löpturen, och där deltagarna uppmuntrar varandra och delar med sig av sina äventyr, Garmin Connect är ett gratis forum som är tillgängligt via smartphone eller webben.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen