Varm och töjbar fleece. Perfekt året runt

Referens : 8226688

FORCLAZ 400 Dam

4.7/5
För dig som vill börja fjällvandra och behöver skydda dig mot regn med bibehållen rörelsefrihet.Komforttemperatur: 10°C - 13°C Varm och töjbar fleece som ger rörelsefrihet. Perfekt året runt. Försedd med huva och tumhål.

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

TEKNISK INFORMATION
Fleecematerial: Värmeisolerande med luft

Fleecematerialets struktur kapslar in luft, som håller kroppen varm genom sin naturligt isolerande förmåga. Det är ruggningen av materialet ger denna förmåga att kapsla in luft.

Hållbarhet

Noppar inte lika snabbt som annan fleece, vilket ger bibevarad värmeisoleringsförmåga över tid. Fleecen är keramiskt behandlad för att motverka noppning.

Stretchfleecens funktion

Isolerande fleece som andas i kombination med töjbart elastan. Elasticiteten gör även att plagget håller längre, genom att förbättra dess dimensionella stabilitet. Detta minskar luftens rörelser mellan kropp och plagg och bevarar därmed det värmeisolerande luftlagret. Därför används materialet i kläder som är avsedda för intensiv aktivitet.

MATERIAL OCH RÅD
Komposition
Huvudmaterial
93.00% Polyester, 07.00% Elastan
Ficka
100.00% Polyester
Skötselråd: Tvätta i 40° utan sköljmedel, torktumla och stryk ej
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara torrt och rent, hopvikt
VÅRT ENGAGEMANG
Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Vi arbetar året runt med att ta fram snygga, enkla och smarta produkter. Vi genomför hårda fälttester av produkterna eftersom vi är övertygade om att det endast är i verkliga situationer som vi kan förbättras.
Så testas produkten Vi genomför 2 typer av värmetest: - antingen ett test av fleecematerialet. - dels ett test på termisk docka i klimatkammare. Vi återskapar de förhållanden som kan uppstå i fjällen vad gäller temperatur, vindstyrka (1,4 m/s) och fukt när du går i en hastighet på 5 km/h. Med hjälp av dessa tester kan vi utvärdera våra val av material och tillverkningsmetoder. Vi anpassar värmeisoleringen till de områden där den behövs som mest.
Garanti: 2 År
DINA OMDÖMEN
PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE