Referens : 8383006
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
UTRUSTNING VANDRINGSLÄGER JUNIOR

Sovsäck superlätt 2/3 season - Forclaz Junior QUECHUA

QUECHUA
4.9/5
4.9/5
Decathlon
Våra produktutvecklare har tagit fram sovsäcken för hängivna unga campare! Varm och kompakt – perfekt att ha med sig på de första övernattningarna i det fria. Barnet sover optimalt skyddat i 0-5 °C, i en samtidigt lättpackad sovsäck. Blixtlås med dubbla löpare gör den lätt att använda för barn.

Produktens fördelar

Komforttemperatur Komforttemperatur 0-5 °C, lägsta temperatur -5 °C
Sovkvalitet Mått: 165 x 65 cm (barnets längd högst 140 cm) Sarkofagmodell.
Lättransporterad Vikt 1,2 kg/volym 12 liter. Komprimeringsfodral.
Kompatibilitet Denna sovsäck går inte att sätta ihop med andra.
Lättskött Lätt att maskintvätta – följ skötselråden.

Teknisk information

Användningstemperatur:

På alla våra sovsäckar anger vi den komforttemperatur som provats ut av ett oberoende laboratorium (AITEX) enligt EU-standard EN 13537 från 2002/04/11. Komforttemperaturen är den lägsta temperatur vid vilken en utsträckt användare över lag upplever värmebalans och inte är varm eller kall (definieras för en standardkvinna och under normala användningsförhållanden). Välj sovsäck utifrån den.

Vilken är komforttemperaturens gräns?

Komforttemperaturens gräns: den lägsta temperatur vid vilken en hopkrupen användare över lag upplever värmebalans och inte är varm eller kall (definieras för en standardman och under normala användningsförhållanden).

Men detta behöver man veta om dessa temperaturer:

En sovsäck genererar inte värme, utan bevarar den värme kroppen avger. Är man utmattad och nedkyld och kryper ner i en kall och fuktig sovsäck så fryser man – hur bra den än är! Denna temperatur är alltså beroende av personens förmåga att tåla kyla (stor kroppshydda, trötthet osv.), utrustning (liggunderlag som isolerar från markkylan osv.), klädsel (naken, underkläder osv.) och väderförhållanden (fukt, vind osv.).

Särskilt för barn:

Ju större luftvolym som behöver värmas, desto mer energi förbrukar kroppen och desto större därmed risken att man blir kall på natten. Välj därför helst en sovsäck av rätt storlek för barnet.
Dessutom avges en stor del av barnets värme från huvudet. Tveka inte att sätta på en mössa när det blir kallt.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Yttertyg
100% Polyester
Transportväska
100% Polyester
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Lätt att packa, bara stoppa ned i fodralet med fotänden först.
Ta ut den ur fodralet + bred ut på ett torrt ställe för att bevara den fluffighet som krävs för dess värmeisolerande egenskaper.
Begränsad användning: Inte lämplig för spädbarn. Maxlängd 140 cm.

Vårt engagemang

Så testas produkten Vi på Quechua har vår bas vid foten av Mont Blanc. Det är här våra team arbetar med att designa nya produkter.
Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra campare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka. Bretagne, Korsika ... Vi ger oss ut i så många olika sorters terräng som möjligt och i alla väder. Det blir många samtal som är mycket värdefulla för oss. Vi behöver er feedback för att skapa våra framtida produkter!
Garanti: 5 År

Omdömen

Personalens omdömen