Referens : 8490669
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BENVÄRMARE, KNÄSKYDD, TILLBEHÖR FÖR DANS

Fodral för dansskor med många fack DOMYOS

DOMYOS
Decathlon
Vårt hängivna dansteam har designat fodralet som rymmer dina teknikskor och accessoarer, Vill du ha ett praktiskt fodral för dina dansaccessoarer?Ett elegant och praktiskt fodral för dina dansaccessoarer och teknikskor.

Produktens fördelar

Lätthet Praktisk och lätt, och ryms i din dansväska.
Lätt att öppna/stänga Med ett snöre i blixtlåsflärpen för smidig öppning och stängning.

Teknisk information

Fördelar med fodralet

Vårt team för dansprodukter har tagit fram det här fodralet så att du ska kunna förvara skorna separat från resten av din träningsutrustning, t.ex. ömtåliga saker somhåraccessoarer, plåster, danstrikåer mm.

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Vår testingenjör Inès har låtit professionella dansare brukstestat produkterna.Testarna har använt produkterna under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare. Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Så testas produkten Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen