Referens : 8544161
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BYXA, FLEECEPLAGG VANDRING SNÖ DAM

Fleecejacka för vandring i snö SH500 x-warm dam GRÅ-GRÖN QUECHUA

QUECHUA
5/5
5/5

Färg : LJUSGRÅ

Decathlon
Våra produktutvecklare har tagit fram jackan för den som regelbundet vandrar i kyligt väder. Ventilationshål och stretchinfällningar ger god värmekomfort Den här jackan är perfekt för vandring i kyligt väder. Stretchinfällningar i sidan ger god rörelsefrihet. Öppning bak som ger god ventilation och bättre komfort.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Värme Fleecejacka i ruggad polyester med täthet 280 g/m².
Andningsförmåga Öppning bak som leder ut fukt. Snabbtorkande polyester.
Vattentäthet Vattentäta infällningar på axlar, ärmar och nederkant och vattentät huva.
Rörelsefrihet Stretch i sidorna för ökad komfort vid aktivitet.
Fickor 2 fickor med blixtlås.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Kan jag vara säker på att min fleecetröja är tillräckligt varm för vintervandring?

Fleecetröjans insida är ruggad, vilket är ett erkänt sätt att bevara värmen på. Principen är enkel: Materialet har strukturyta vilket ger volym som håller kvar luften som en naturlig isolering. Det är exakt samma princip som för djurens pälsverk och fjädrar. Ett litet plus är muddarna längst ned på armarna som begränsar inträngningen av kall luft.

Vad är fleece och varför är det så varmt?

Fleecematerialet består av syntetfibrer som återskapar ullens egenskaper: värmer och isolerar och är samtidigt lättare. Det är mjukt, bekvämt, torkar snabbt och låter huden andas.

Materialet är så mjukt och skönt. Är det inte ömtåligt?

För att vi ska kunna garantera hållbarheten för våra produkter genomför vi tester på materialen: Vi kontrollerar exempelvis att fleecen inte noppar sig, att färgerna inte fäller och att materialets egenskaper inte ändras vid upprepade tvättarna.
Ett materials nötningsbeständighet mäts med ett test som kallas Martindale. Maskinen gnuggar tyget mot en referensyta med en vikt i ytterkanten.

Bra ventilation för optimal värmekomfort.

Värmekomforten är balansen mellan den värme som plagget ger och dess förmåga att låta kroppen andas. Om det bildas fukt kommer du att känna dig kall under de stunder då du inte rör dig lika mycket (paus, nedförsbacke). Vi har utformat den här fleecejackan för den som emellanåt genomför krävande vandringar. Den har en öppning bak och stretchinfällningar i sidorna under armarna. Bra balans mellan värme/ventilation för optimal värmekomfort.

Hur skyddar fleecejackan från yttre väderförhållanden?

På vintern är det mycket viktigt att skydda sig mot både fukt (snö, regn) och vind, eftersom vinden kyler ner kroppen enormt, både när du rör på dig och när du är still. Vi har försett fleecejackan med vattentäta infällningar på axlarna, vid ärmslut och på huvan. Du kan därför bära jackan både i fuktigt väder och snöfall.

En bekväm och praktisk fleecejacka för vandring i snö.

Den kroppsnära modellen och stretchinfällningarna i sidan ger god rörelsefrihet, något som är viktigt vid vandring på snö. Fickorna har blixtlås så att allt som du behöver ha med dig ligger säkert (näsdukar, läppstift, handskar, nycklar osv.). Huvan och axlarna är vattentäta vilket gör fleecejackan mångsidig, ett mellanting mellan andra och tredje lagret. Oumbärligt för vandring i snö.

Den perfekta klädseln för vandringar med snöskor.

Vi har utformat den här fleecejackan som en del i den perfekta utrustningen för vandring utanför de vanliga vägarna: serien SH500: Med fleecejackan SH500, byxan SH520, skorna SH520 och snöskorna SH500 kan du njuta av vandringar i snö i alla väder. Vandra lätt och väl utrustad!

Hur ska jag klä mig för en vandring i snö?

Om du vill klä dig bra på vintern, oavsett vilken aktivitet du ägnar dig åt, råder vi dig att tillämpa principen med 3 lager:
lager 1: Funktionsunderplagg som leder ut fukt så att huden hålls torr.
lager 2: Andra lagret (fleecetröja, annan tröja) tillför värme och leder ut fukt.
lager 3: Jackan skyddar mot yttre väderförhållanden: regn, snö, vind.
Alltihop ska vara ventilerande så att fukten leds ut.

Hur fungerar min produktgaranti?

Produkten har 2 års garanti räknat från datum på kassakvittot. Om produkten omfattas av garanti byts den kostnadsfritt ut. Garantin omfattar produktfel med undantag för normalt slitage eller fel som beror på onormal användning.

Vad är produkternas miljöpåverkan och hur kan jag jämföra den?

Produktens miljöpåverkan beräknas för hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har på eget initiativ tagit fram denna bedömning av miljöpåverkan. Alla våra hållbarhetsinitiativ presenteras på: http://sustainability.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Detalj
100% Polyester
Underarm (tyg)
92% Polyester, 8% Elastan
Huva
16% Polyester, 71% Polyamid, 13% Elastan
Manschett
80% Polyamid, 20% Elastan
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas med blixtlåset stängt.
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvaras torrt och mörkt.
Undvik kemiska produkter som till exempel blekmedel, eftersom de kan försämra materialets värmande förmåga.

Vårt engagemang

Alla våra modeller testas i användarförhållanden som är identiska med dem som du själv kommer att befinna dig (i snö, kyla, pudersnö, etc.). Samtidigt utförs kompletterande tester i våra labb. Vi arbetar med dessa krävande kvalitetstester för att ständigt utveckla de tekniska egenskaperna och designen för våra QUECHUA-produkter. Vi tar också till oss användarnas feedback för att ständigt förbättra vårt sortiment.
Så testas produkten Vi genomför 2 typer av värmetest:
- ett test av fleecematerialet.
- ett test på termisk docka i klimatkammare.
Vi återskapar de förhållanden som kan uppstå i fjällen vad gäller temperatur, vindstyrka (1,4 m/s) och fukt när du går i en hastighet på 5 km/h.
Med hjälp av dessa tester kan vi utvärdera våra val av material och tillverkningsmetoder och anpassa värmeisoleringen efter användarnas behov.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen