Referens : 8535829
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
CYKELDATORER

Cykeldator/GPS EDGE 130 GARMIN

GARMIN
Decathlon
EDGE 130 är framtagen för dig som söker en komplett och uppkopplad cykeldator med navigeringsfunktioner. Denna kompakta, tåliga och funktionella GPS-dator innehåller allt du behöver för att följa dina valda cykelleder, hålla koll på din statistik och hålla kontakten med nära och kära.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Bankontroll Navigering med röstinstruktioner och guidning till startpunkten.
Mätning Tid, distans, hastighet, höjdskillnader och position.
Tillval: puls och kadens.
Anslutning Kopplas med Bluetooth till smartphones, och med ANT+ till sensorer (tillval).
Kapacitet Batteritid på upp till 15 timmar.
Vattentäthet Kapslingsklassning (vattentäthet) IPX7.
Kompakthet Monokrom 1,8 tums display som är extremt lättavläslig oavsett ljusförhållanden.

Teknisk information

En tålig och lättavläslig cykeldator

Stilren och tålig design, med monokrom skärm på 1,8 tum som är extremt lättavläslig oavsett ljusförhållanden.

Navigera smidigt och enkelt

Edge 130 sparar din statistik var du än är. Den har en inbyggd, barometrisk höjdmätare och är uppkopplad till GPS-, GLONASS- och Galileo-satelliter, som ger bättre täckning i bergsmiljö och täta skogar. Tack vare dessa tekniker kan datorn registrera sträcka, hastighet och höjd på alla dina cykelturer. Planera och ladda över leder med hjälp av turskaparen som finns på Garmin Connect. Vill du återvända hem lite tidigare är det bara att använda funktionen som guidar dig tillbaka till startpunkten.

Prestera bättre

Cykeldatorn Edge 130 hjälper dig att prestera bättre, tur efter tur. Den är kompatibel med effektmätare, så att du kan se hur många watt du genererar. Du kan sedan använda insikten om var du producerar mest kraft för att förbättra din träning. Du kan också göra träningsturerna roligare genom att tävla mot Garmin och Strava Live Segments.

Smart anslutning

Edge 130 har en rad olika smarta funktioner som gör att du lugnt kan stoppa undan telefonen. Inkommande sms visas på enhetens display, så att du snabbt kan läsa dem utan att stanna. På vädersidan kan du se väderprognoser som hjäper dig att förutse om du snart riskerar att bli blöt.

Ökad säkerhet för cyklister

Redo att ge dig ut på vägarna? Den extra trygghet som Edge 130 ger är något som förbättrar varje runda. Edge 130 är kompatibel med våra säkerhetstillbehör i serien Varia, bland annat en radar som monteras baktill på cykeln samt intelligenta cykellysen. Genom att komplettera din Edge-dator med dessa tillbehör kan du få varningar direkt på datorns display när bilar närmar sig bakifrån.

Se mer Se mindre

Material och råd

instruktioner För att få mer information om denna produkt, var god läs instruktioner

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen