Referens : 8491266
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SNORKELING MASKS, SNORKELS, ACCESSORIES

Snorkelmask Easybreath 500 Blå SUBEA

SUBEA
4.6/5
4.6/5

Färg : Påfågelsblå / Kolgrå

Decathlon
Efter att ha utformat Easybreath, kommer här modellen 500, som är ännu bekvämare! Med snorkelmasken Easybreath 500 upptäcker du världen under ytan medan du andas som vanligt genom näsa och mun och ser åt alla håll med panoramasikt.

Produktens fördelar

Enkelt att andas Hel mask med naturlig andning genom näsan och/eller munnen.
Anti-imma Exklusivt system för luftcirkulation som motverkar imbildning.
Synfält Panoramasynfält med 180-graderseffekt.
Lätt att ta på/av sig Justerbar textilrem som sitter bekvämt över håret.
Vattentäthet Snorkel med ”dry top-release" som gör att mindre vatten tränger in i snorkeln.
Vattenavledning Utsläppsventil nedtill för att släppa ut vatten när man höjer huvudet.
Formar sig efter kroppen 2 storlekar med en hypoallergen silikonlist som sitter bekvämt och håller tätt.
Upptäck produkten i detalj
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Vad är Easybreath?

Snorkelmasken Easybreath 500 är den andra versionen, skapad av Decathlon. Den har samma egenskaper som den tidigare versionen: Sikt i 180°, imskydd, enkel att ta på sig. Nu ännu stadigare med bekväm krans, och andningen har blivit ännu lättare, förbättrats med 20 %!Utrustad med ny teknologi: systemet "dry-top-release". Du slipper fenomenet att det inte går att andas när en våg passerar.

Hur fungerar Easybreath

Den kalla inandningsluften når först det främre glaset, innan den når näsan eller munnen, via näsvalven.Tack vare denna konstanta kalla luft så förhindras imbildning på masken.
Luften som är packad med fukt och CO2 förs ut via kanaler som sitter på listens insida, och sedan vidare genom snorkeln.På så sätt förnyas luften ständigt. Luften som strömmar in och ut är åtskild, för att undvika en blandning av förorenad luft och endast andas in frisk luft

Easybreath 500 är ej anpassad för dykning

Easybreath 500 är EJ anpassad för dykning. Luftvolymen i masken är större än i en traditionell dykmask.Från 1 meters djup känner man av trycket mot ansiktet.Om man fridyker måste man göra dekompressionsstopp.Med Easybreath Subea är detta omöjligt eftersom man inte kommer åt näsan.

Easybreath i jämförelse med en klassisk snorkelmask

Med snorkelmasken Easybreath slipper man en snorkel i munnen, man kan ytsnorkla bekvämt (men ej dyka). Masken Easybreath är endast designad för ytsnorkling.Man andas genom näsan och munnen, och får ett brett synfält.

Vilken storlek ska jag välja på min Easybreath 500?

Masken Subea Easybreath 500 finns i 3 storlekar, och täcker 90 % av en vuxens ansikte.Från 10 år, eller för smala ansikten, välj storlek S/M. För större ansikten: välj stl. M/L.
För att välja rätt storlek, sätt på dig masken. Den ska sitta tight. Det får inte förekomma glapp mellan hakan och masken.

Fungerar masken easybreath 500 med skägg?

Skäggväxt förhindrar en bra tätning mellan ansikte och mask. Vattentätheten kan alltså inte garanteras med skägg.Det bästa är att raka sig.Man kan även testa en vattenfast salva, som vaselin.

Systemet Dry Top som hindrar vatteninsläpp

Den har tagits fram för att hindra vatten från att gå in i snorkeln när det är vågor på ytan eller när användaren lutar huvudet framåt för att iaktta botten. Snorkeln är utrustad med ett flöte som flyter upp och täpper till snorkeln om den sänks i vatten. Tänk på att andas ut när du går upp till ytan så att flötet åker ner igen.

Kan jag använda masken Easybreath med mina glasögon?

De flesta glasögoninfattningar hindrar en bra vattentäthet och skaver mot kransen i masken.Därför är den inte anpassad för att användas med glasögon på sig.Subea har utformat korrektionsglas som man fäster på insidan med ett sugproppssystem.Du kan välja vilken styrka för varje glas (1-6) och sätta ihop dem som du behöver.

Vad ska man tänka på med Easybreath 500?

Se upp med sand! Sand repar maskens glas.Ta inte i för att knäppa fast snorkeln om det finns sand emellan. Rengör mask och snorkel innan du stoppar ned dem i fodralet. Sand kan även blockera flötet i snorkeln. Skölj snorkeln ordentligt eller använd en skruvmejsel för att komma igenom lufthålen baktill.

Kan man reparera snorkelmasken Easybreath 540?

Ja, du kan göra så att snorkelmasken Easybreath håller längre! Vi erbjuder reparationsservice av produkten i Decathlons verkstäder. Reservdelar finns även tillgängliga i vår webbshop: Produktkoder för reservdelar: rem - 8316952, ventil - 8363399, snorkel - 8559605, vit infattning- 8590394.

Mått för demonterad mask

Höjd: 28 cm.
Bredd: 18 cm.
Tjocklek: 12 cm

Vikt

S/M: 0,634 kg
ML: 0,634 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Glas (för mask)
100% Polykarbonat (PC) - Akrylnitril butadien styren (ABS)
Tätning (för mask)
100% Silikon
Tub (för snorkling)
100% Polykarbonat (PC) - Akrylnitril butadien styren (ABS)
Huvudmaterial
100% Polyester
Strap
23% Polyester, 66% Polyamid, 11% Elastan
Ram (för mask)
100% Polypropylen
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning. Rengör dina glasögon med produkter avsedda för detta ändamål: mikrofiberduk eller rengöringsspray (se ORAOs tillbehör). Torka på torr och välventilerad plats.
Förvaringstips Förvaras torrt och inte i direkt solljus.
Begränsad användning: Från 10 år. Används inte för fridykning eller intensiv simning.
instruktioner För att få mer information om denna produkt, var god läs instruktioner

Vårt engagemang

Garanti: Tillgänglighet för reservdelar som är nödvändiga för produktens bruk: 2 år.

Omdömen

Personalens omdömen