Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
Octopus dykning SCD 500
SUBEA
8396407

Octopus dykning SCD 500

1 699 kr
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
  • Octopus dykning SCD 500
Octopus dykning SCD 500
Storlek :
Ej i lager

Vårt team på Subea har tagit fram denna dykoctopus som är bekväm och som passar alla sorters dykregulator från Subea.

FÖRDELAR

Munkomfort

Munkomfort

Anatomiskt munstycke framtaget i samarbete med ortodontister.
Sikt

Sikt

Gul slang på en meter underlättar luftutsläppet

Instructions


TEKNISK INFORMATION

Pålitlig och säker

Enkel och robust konstruktion gör SUBEA octopus till ett utmärkt andrasteg för nya dykare. Den är perfekt för dig som vill dyka säkert. Gul slang på en meter underlättar luftutsläppet. Octopusen eller backupregulatorn Subea är ett andrasteg med ventil, ett stort membran och en utsläppsknapp.

Utandning: Ökad synlighet och mindre ljud

Vid utandning kanaliseras luftbubblorna över kinderna så att ljudet inte stör dykaren och så att bubblorna inte passerar framför masken. Du störs inte utan kan njuta fullt ut!

Lättanvänd

Ett andrasteg måste ersätta det naturliga sättet att andas med ett mekaniskt sådant. Om det är av hög kvalitet kan det kraftigt reducera stress och bidra till ökad säkerhet för dykaren genom att enklare tillgodose dennes syrebehov utan överflödig ansträngning. Inandningen blir behagligare med hydrodynamiska öppningar i korken. Exklusiv design på hylsa som hindrar ett ständigt flöde från regulatorn.

SUBEAS regulatorer: unikt ergonomiskt munstycke!

Regulatorerna har tillverkats för att ge utmärkt komfort i munnen med anatomiskt framtaget munstycke utvecklat i samarbete med ortodontister. Den unika formen på munstycket gör att det ligger väl i munnen tack vare de små vingarna mot gommen, stödet för tungan och en varierande tjocklek på materialet som följer käkens vinkling.

Vikt och slanglängd

Vikt för octopus med slang: 365 gram
Slangens längd: 100 cm.

Fästs på ett utflöde med medelhögt tryck (LP – 3/8).

Skötselråd

Använd aldrig lösningsmedel eller kolvätebaserade medel för att själv rengöra eller smörja din dykregulator. Använd aldrig sprayer, då gaserna i dessa kan skada plastmaterialet.

Kontroll av dykregulator

Subea råder dig att utföra en grundlig besiktning av dykregulatorn vartannat år, och en kontroll minste en gång om året. De två kontrolltesterna måste utföras i en godkänd SUBEA-verkstad.
Det rekommenderas att utföra en kontroll efter en intensiv säsong (över 100 dyk), eller om utrustningen inte använts under lång tid. https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

Tips for storage and maintenance

Handtvätt

Storage tips

Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.

Restrictions on use

Dykning kräver certifikat.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye, Frankrike. Centret använder SUBEAS dykutrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. Genom hela framställningskedjan, från utformningen med våra designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (från nybörjarnivå till dykartränarna som undervisar året runt).

Warranty

2 Years

Agree by

Alla SUBEAs dykregulatorer har tagits fram med hjälp av fälttest (statiska, dynamiska och biomekaniska test) utförda av DAN Europe i egenskap av fristående specialist och konsult. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) är en icke vinstdrivet organisation för internationell medicinsk forskning som riktat in sig på hälsan hos dykare med lätt utrustning.

Parts guarantee

Reservdelar finns tillgängliga som krävs för produktens bruk:2 år.

Videor