Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • Dykmanometer SCD 300 bar
Dykmanometer SCD 300 bar
SUBEA
8758217

Dykmanometer SCD 300 bar

999 kr
  • Dykmanometer SCD 300 bar
Dykmanometer SCD 300 bar
Storlek :
Ej i lager

Manometer från Subea som är lättavläslig för att se hur mycket syre som återstår i tuben.

FÖRDELAR

Läsbarhet

Läsbarhet

Självlysande urtavla, skala 300 bar med visning för 50 bar.
Soliditet

Soliditet

Explosionsskydd, Antistötsystem.

Instructions


TEKNISK INFORMATION

Tekniska detaljer

Manometer 300 bar med hölje i rostfritt stål och kromad mässing med stötskydd. Spiralelement i koppar och beryllium. Slang med ytterdiameter 55 mm. Yttre gängning. 7/16'' HP. Vikt: 260 gram Röd zon mellan 50 och 0 bar för ökad säkerhet. En extra ring på sidan för att fästa manometern och ha den nära till hands med en säkerhetsrem.

Råd för hopsättning

Vi rekommenderar att inte dra åt kopplingen till förstasteget alltför hårt. En för hård åtdragning kan skada förstasteget, som vanligtvis består av krombelagd mässing (en mjuk legering). Det är slangens o-ring som gör den tät.
Använd silikonfett för att smörja fogarna och förlänga hållbarheten.

Kontroll av dykregulator

Subea råder dig att utföra en grundlig besiktning av dykregulatorn vartannat år, och en kontroll minste en gång om året. De två kontrolltesterna måste utföras i en godkänd SUBEA-verkstad.
Det rekommenderas att utföra en kontroll efter en intensiv säsong (över 100 dyk), eller om utrustningen inte använts under lång tid. https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

Förvaringsråd

Det är viktigt att du förvarar all dykutrustning långt från ozonkällor (gasspisar, elektriska motorer etc), och att du skyddar dem från UV-strålar. Annars kan skarvarna skadas och detta kan påverka din säkerhet och dykregulatorns funktion. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.

Restrictions on use

Dykning kräver certifikation.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike.

Warranty

2 Years

Agree by

Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye, Frankrike. Centret använder SUBEAs utrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av SUBEAs dykprodukter. De är med ända från idéstadiet tillsammans med våra produktchefer, designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (såväl nybörjardykare som instruktörer under utbildning).