Referens : 8576260
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
LAMPOR, HYGIEN VANDRINGSLÄGER

DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING QUECHUA

QUECHUA
4/5
4/5
Decathlon
Vårt team som själva campar har tagit fram denna duschkabin för att skydda från insyn och vind när man duschar eller byter om på camping. Vår målsättning: Erbjuda möjlighet att bekvämt duscha eller byta om var man vill. Mycket kompakt när den är hopvikt. Går mycket snabbt att montera och fälla tack vare teknologin 2Seconds.

Produktens fördelar

Lätt att öppna/stänga Snabbrest tack vare teknologin 2Seconds | Golvväv : 90 x 90 cm
Sikt Ogenomskinligt tyg för att inte synas utifrån
Enkelhet Höjd: 2 m | Botten: 1 m² | Avsedd att användas med en soluppvärmd dusch
Lättransporterad Tar liten plats | Mått med stängt fodral: 62 x 6 cm | Ett handtag
Vikt Vikt: 1,9 kg

Teknisk information

Kompatibilitet

För att kunna duscha och få in solljus finns inget tak. Om du använder tryckduschen från Quechua finns ett kardborrband i kabinen som du kan använda för att fästa den. Vi har gjort golvmattan större för att öka komforten. Den kan tas bort vid behov. Det finns en rem för att hänga en handduk. Knep: Lägg ombyteskläderna i kabinens fodral och häng upp det på kroken på utsidan.

ANVÄNDNINGSRÅD

För att duschkabinen ska stå stadigare och bli mer vindtålig rekommenderar vi att man sätter i de fyra tältpinnarna efter att ha rest den. OBS! Det kan tänkas att tyget är något genomskinligt mitt i natten när man har belysning inne i duschen. För att ha ljus mitt på dagen har vi valt ett lättare tyg som inte är för tjockt.

Skötselråd

Vår duschkabin har tagits fram för punktligt bruk (4 veckor om året) när du är på camping eller i naturen. Om produkten utsätts för UV-ljus under flera veckor i taget kan det skada tyget. Denna produkt är inte avsedd att stå utomhus året runt i trädgården och kan inte förvaras utomhus permanent.För att den ska hålla är det viktigt att du förvarar den torrt när den inte används.

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Båge
100% Glasfiber
Skötselråd: Tvätta med en fuktig trasa.
Tvättråd
Ej vattentvätt
Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Vi rekommenderar att den helst förvaras torrt och rent. Duschkabinen bör helst tvättas av och torka innan den läggs undan för förvaring.
Begränsad användning: OBS! Denna duschkabin är inte vattentät.

Vårt engagemang

Våra produktutvecklare arbetar fram Quechua-produkterna i Frankrike, vid foten av Mont Blanc.
Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra campare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka. Jura, Auvergne, Alperna, Provence osv. Vi ger oss ut i så många olika terrängtyper som möjligt och i alla väder. Det blir många samtal som är mycket värdefulla för oss. Vi behöver er feedback för att skapa våra framtida produkter!
Garanti: 5 År

Omdömen

Personalens omdömen