Referens : 8542275
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKATEBOARDS.

Skateboarddeck i lönnträ DK120 GREETINGS stl 7,75" grön OXELO

OXELO
5/5
5/5
Decathlon
Deck 120 passar för vana utövare som vill byta ut brädans deck.Finns i 5 storlekar. Deck i 100 % kanadensisk lönn för utmärkt kvalitet och pop. Nose och tail är breda och lätt upphöjda.Mediumkonkav.Perfekt för street och svängar.

Produktens fördelar

Svikt Deck i 7 lager, 100 % kanadensisk lönn för bra pop-effekt.
Precision Finns i 5 storlekar: 7.75"/ 8"/ 8.25"/ 8.5" och 8.75".
Mediumkonkav.
Mångsidighet ”Popsicle”-formen passar både på gatan och i skejtparken (ramper/bowl)

Teknisk information

Välja rätt storlek

Du väljer bräda främst utifrån bredden. Ju smalare bräda, desto mer lätthanterlig är den. Passar därför nybörjare och dig med liten kroppshydda. Ju bredare bräda, desto mer stabil och säker är den för att göra tricks, och passar för att åka i ramp och personer med större kroppshydda. Måtten anges i tum (inch). 1 tum = 2, 54 cm.
Längden och hjulavståndet (Wheelbase) spelar även in på brädans manövrerbarhet och stabilitet.

I vilka storlekar finns ståplattan DECK 120?

DECK 120 grön : 7.75" x 31,4" / Wheelbase: 14".
DECK 120 gul: 8" x 31.6" / Wheelbase: 14.1".
DECK 120 blå: 8.25" x 31.9" / Wheelbase: 14.2".
DECK 120 röd: 8.5" x 32.2" / Wheelbase: 14.3".
DECK 120 svart: 8.75" x 32.7" / Wheelbase: 14.7"

Vad väger DECK 120 ?

Ca 1,2 kg i stl. 8.25". Brädorna är slipade för hand, och det kan förekomma variationer i träskikten därför kan brädans vikt variera något. Ståplattan är bara en av delarna som utgör brädans totala vikt.. Hjulens storlek och truckarna spelar också in.

Våra produktstester

Alla våra brädor har testats i labb. Dessa test görs för att kunna godkänna brädorna enligt europeiska normer gällande skateboard, men även för att kontrollera slittåligheten. Dessa laboratorietester kompletteras med tester under användning, vissa bedömda med mätvärden, andra utifrån användarnas upplevelse, vilka verkligen sätter brädan på prov.
Decathlon har samarbetspartners för tester över hela världen.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvuddel
100% Trä
Förpackning
100% PVC (polyvinylklorid)
Förvaringstips Förvara torrt och svalt, ej i direkt solljus. Undvik kontakt med vatten, och förvara aldrig på fuktig plats , som tex. i bilens baklucka på vintern.

Vårt engagemang

Tillverkad och godkänd av vårt team och av våra tekniska partners. Detta utgörs av hängivna skateboardutövare som är anställda hos Decathlon världen över.
Så testas produkten Alla våra brädor har testats i labb. Dessa test görs för att kunna godkänna brädorna enligt europeiska normer gällande skateboard, men även för att kontrollera slittåligheten. Dessa laboratorietester kompletteras med tester under användning, vissa bedömda med mätvärden, andra utifrån användarnas upplevelse, vilka verkligen sätter brädan på prov.
Decathlon har samarbetspartners för tester över hela världen.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen