Hemleverans Express - Hos dig nästa dag! Leverans inom Stockholms län
Referens : 8405369

Dansväska silver Dam

Våra balett-designers har skapat en lätt väska för dina danskläder och skor på väg till och från träningen! Vill du ha en praktisk väska som rymmer allt för dansen? Snygg färg och många praktiska fack för alla dina accessoarer. Är du beredd? Det är bara att börja dansa!

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

Teknisk information

Varför välja denna dansväska?

Våra team har skapat en lätt väska som tack vare axelremmen är mycket enkel att transportera och bära på axeln. Formen och facken gör det enkelt att få plats med dina danssaker.

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Vår ingenjör för brukstester, Inès, har låtit dansare på amatör- och professionell nivå testa plagget.Testarna har använt produkterna under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat plagget ytterligare.Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Så testas produkten Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen