Referens : 8604885
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BENVÄRMARE, KNÄSKYDD, TILLBEHÖR FÖR DANS

Dansväska tubformad 15 L Junior svart STAREVER

STAREVER
Decathlon
Vårt hängivna dansteam har designat väskan i läckra färger som rymmer danskläderna. Vill du ha en lätt väska till dansträningen?Den här väskan är praktisk tack vare dess storlek och runda form, som gör den perfekt för dansgrejerna.

Produktens fördelar

Lätthet Liten och vikbar väska som ryms i det lilla fodralet.
Kompakthet Förvaras enkelt, viks ihop i fodralet.

Teknisk information

Fördelar med dansväskan

Lätt väska för dina danstillbehör.Den är diskret och stoppas enkelt ned i sin påse.Den runda formen är optimal för att förvara dina dansgrejer.

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Vår testingenjör Inès har låtit professionella dansare brukstestat produkterna.Testarna har använt produkterna under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare. Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Så testas produkten Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen