Referens : 8518672
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR FÖR MODERN DANS

Lädertoffla dans mjuk modern'jazz stl. 30-40 STAREVER

STAREVER
4/5
4/5
Decathlon
Lädertoffla för moderna dansare som vill ha bra stöd. Vill du ha danstofflor för modern dans?Mjuka och bekväma läderskor som ger optimal rörlighet för foten.

Produktens fördelar

Böjlighet Huvudmaterialet ger en bra fotrullning.
Lätt att ta på/av sig Resåren på mellanfoten gör den enkel att ta av.
Soliditet Huvudmaterialet och lädersulan är slitstarka.

Teknisk information

Fördelar att dansa i en lädertoffla

Hel mjuk sula, passar även för nybörjare.Ger bra stöd för foten och bättre glid än när du dansar barfota.Komplettera din dansoutfit med de här läderskorna, som bärs utan strumpor.

Smart detalj för att ta med dina dansskor

I Decathlons dansavdelning hittar du fina väskor i olika färger.De är både praktiska och eleganta!De är indelade i flera fack och rymmer alla dina dansaccessoarer.

Vilken storlek ska jag välja?

Om du tvekar mellan 2 storlekar, så rekommenderar vi att du väljer den större storleken.Om du har stor vrist ska du välja den större storleken.

Material och råd

Komposition
Ovandel i
100% Nötläder
Sula i
100% Nötläder

Vårt engagemang

Vår testingenjör, Inès, har testat våra produkter med amatördansare och professionella dansare. De har burit våra kläder under danslektioner och delat med sig till oss av positiv och negativ feedback. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare. Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen