Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8543950

Cykeltröja kort ärm RC500

4.5/5
Vårt team av hängivna landsvägscyklister har tagit fram den här tröjan för dig som vill cykla bekvämt i varmt väder. Plagget för effektivt bort svett tack vare meshpartier under armarna och på sidorna. Hellångt blixtlås. 5 fickor varav en förslutbar. Resår i nederkant och ärmslut.

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

Upptäck produkten i användning

Teknisk information

Vad är "mesh"?

Meshtyg är tunnare, lättare och luftigare än andra tyger. Detta tyg för även bort svett snabbare, så att du slipper känna dig fuktig och bli avkyld när du cyklar. En tröja i mesh är därför mycket bekväm att bära och ger effekten av en "andra hud".

Skötselråd

Maskintvätt 30°C. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd ej sköljmedel. Låt torka på galge i ett varmt och ventilerat utrymme. Torktumla ej. Kemtvätta ej. Använd ej produkter med klor. Placera ej på element.

Produkttester

Våra produktutvecklare har sin bas i B'TWIN VILLAGE i Lille, Frankrike, där de kontinuerligt arbetar för att göra cykling smidigare och bekvämare för våra kunder.
Vårt mål är att ta fram produkter som så väl som möjligt svarar mot användarnas behov, för att eliminera alla hinder och besvär kopplade till cykling.
Vi testar produkterna ute på vägarna och i terrängen, eftersom vi är övertygade om att det endast är genom verkliga brukssituationer som vi kan utvecklas och förbättra våra produkter.

Ett klassificeringssystem för att jämföra produkternas miljövänlighet

Produktens miljöpåverkan beräknades utifrån dess totala livscykel och med olika indikatorer. En allmän klassificering ABCDE genomfördes för att hjälpa dig att enkelt fastställa vilka produkter som är bäst för miljön i jämförelse med andra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar...).
För mer info: http://sustainability.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Detalj
100.00% Polyester
Skötselråd: Tvättas innan användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen