Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8501212

Cykelstrumpa ROADR 500

4.7/5

Färg : Marinblå

Våra ingenjörer har utvecklat en tunn strumpa i polyamid med medelhögt skaft, som torkar snabbt och är mycket behaglig att bära sommartid. Anatomisk, låg strumpa med resår över fotens mittparti för att sitta stadigt och bekvämt. Tunn stickning för svalare känsla.

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

Teknisk information

Varför ska jag välja cykelstrumpor från B'TWIN?

När du cyklar utsätts fötterna för påfrestningar. Trampningen skapar friktion mot fötterna, och detta i kombination med svett kan orsaka skav. Därför är det viktigt att ha ett par strumpor som är anpassade till din träning!
B'TWINs cykelstrumpor 500 är tunna, bekväma och transporterar effektivt bort svett.

Skötselråd

Maskintvätt 30°C. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Använd ej sköljmedel. Låt torka på galge i ett varmt och ventilerat utrymme. Torktumla ej. Kemtvätta ej. Använd ej produkter med klor. Placera ej på element.

Material och råd

Komposition
Strumpor
97.00% Polyamid, 03.00% Elastan
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Våra produktutvecklare har sin bas i B'TWIN VILLAGE i Lille, Frankrike, där de kontinuerligt arbetar för att göra cykling smidigare och bekvämare för våra kunder. Vårt mål: utveckla produkter som tillgodoser varje användares behov, så att vi kan avlägsna alla hinder för cykelträningen. Vi testar produkterna ute på vägarna och i terrängen, eftersom vi är övertygade om att det endast är genom verkliga brukssituationer som vi kan utvecklas och förbättra våra produkter.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen