Referens : 8589004
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
HAB VELO RTE CYCLOSPORT TPS CHAUD H

CYKELBYXA RACER Ultralight svart VAN RYSEL

VAN RYSEL
Decathlon
Cykelbyxan Racer Ultralight är framtagen för de som är ute efter ett par cykelbyxor med hög prestanda för mycket varmt väder eller för pass på motionscykel. Gassar solen för fullt? Har du ett intensivt trainerpass framför dig? Dina sommarturer och virtuella träningspass kommer att bli behagligare än någonsin.

Produktens fördelar

Andningsförmåga Helt i mesh för optimal svettavledning.
Lätthet Fjäderlätt cykelbyxa. Torkar snabbt.
Sitter väl Silikonbård nedtill på låren

Teknisk information

SVAL I ALLA LÄGEN!

Tack vare det perforerade materialet känns de fantastiskt fräscha. I tryckande sommarvärme, i en krävande uppförsbacke eller under ett pass på motionscykeln – med denna Ultralight-version av vår cykelbyxa Racer slipper du känslan av fukt och värme när du jobbar som hårdast.

Solskydd

På grund av den oerhört luftiga utformningen och det genombrutna materialet, rekommenderar vi att man använder solkräm för att undvika solsveda när man är ute och cyklar.

FRIHETEN FRAMFÖR ALLT!

Vår cykelbyxa Racer Ultralight är resultatet av en vilja att erbjuda komfort oberoende av omgivande temperatur. Precis som du älskar vi cykling och precis som för dig betyder cykling på sommaren för oss ibland överhettning, svett och irritation. Därför har vi tagit fram denna cykelbyxa, för att så långt möjligt begränsa den svettning och känsla av kvalmighet som ibland blir närmast outhärdlig när det blir för varmt.
En fjäderlätt och oerhört bekväm cykelbyxa är vad vi erbjuder!

NY VADDERING – ENDURANCE 2.5 HD (1)

Denna nya version är en vidareutveckling av Endurance 2, och den både anpassar sig bättre till kroppen och ger ett bättre skydd av hela bäckenområdet.
Med en central kanal som är särskilt anpassad för mäns kroppsbyggnad, ger denna vaddering bättre blodflöde och mindre tryck.
Vadderingens utformning bygger på ett skum med hög densitet (120 kg/m3), som garanterar samma höga komfort i upp till sju timmar på sadeln.

NY VADDERING – ENDURANCE 2.5 HD (2)

ECO X-Fifty-tyg med trådar av återvunnen polyester och polyamid ger ett unikt och hållbart tyg. Ett oerhört mjukt material: polyester och polyamid bidrar på olika sätt till att skapa en textur med färre antal kontaktpunkter. Mjuk polyamid upptill och polyester undertill ger bättre fuktavledning.
Sammansättning: Polyamid 64 %, polyester 23 %, elastan 13 %

Skötselråd

Maskintvätt 30 °C. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Använd ej sköljmedel. Låt torka på galge i ett varmt och ventilerat utrymme. Torktumla ej. Kemtvätta ej. Använd ej produkter med klor. Får inte placeras på element.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
65% Polyamid, 35% Elastan
Stoppning
1% Polyester, 3% Polyamid, 95% Foamed Polyurethane, 1% Elastan
Detalj
66% Polyamid, 34% Elastan
Skötselråd: Får ej torktumlas. Stryk inte på produktens tryck.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 1 År

Omdömen

Personalens omdömen