Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

HUR FUNGERAR DET?

Vi är här för att stödja era idrottsföreningar och medlemsföreningar i Sverige, både när det gäller daglig träning och att upptäcka nya sporter. Kolla in vårt utbud av produkter och tjänster för både små och stora klubbar, och förbered dig för säsongens höjdpunkter med Decathlon.

Vi föreslår samarbete med alla idrottsklubbar: fotboll, basket, innebandy, handboll, padel, boxning, karate, tennis och mycket mer.

Bästa kvalitet till lägsta pris

Vårt engagemang för bra priser beror till stor del på vårt forsknings- och designteam, som dagligen strävar efter att hitta nya lösningar för att producera kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Direkt kontakt och skräddarsydd service

DecathlonTeam erbjuder personliga matchkläder och annan träningsutrustning.

Våra varumärken, alla varumärken

Decathlon erbjuder både våra egna varumärken, som är både tekniska och prisvärda produkter, men även andra varumärken som Kappa, Umbro och andra.

Anslutningssamarbete

Av medlemmarnas inköp på decathlon.se ger Decathlon tillbaka 10 % i form av produkter som valts ut av klubben själv.

Betalning via faktura, banköverföring eller kreditkort

Decathlon kommer inte längre ta emot företagsköp under 4000 kr, vänligen kontakta decathloncorporate@decathlon.se vid en beställning över 4000 kr

PROCESS

Under vårt första möte lyssnar vi på dina önskemål och tillsammans skapar vi ditt personliga erbjudande. Du kan välja en uppsättning föremål från vår katalog eller föremål som är viktiga för dig och som vi vanligtvis inte säljer. Vi skapar en butik med dessa artiklar, som endast är tillgänglig för dina klubbmedlemmar eller endast för dig. Varorna kan anpassas eller inte, beroende på begäran.Du väljer själv om beställningen ska levereras hem till dig eller hämtas i närmaste varuhus.

Vi är uppmärksamma, flexibla och lätta att kontakta.

Så om du har en klubb och vill samarbeta med DecathlonTeam, skicka oss ett mejl eller ring oss så berättar vi mer!