Referens : 8542260
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKATEBOARDS.

Skateboard COMPLETE 100 GRADIANT PARROT OXELO

OXELO
4.3/5
4.3/5

Färg : SVART / BLÅ / GRÖN

Decathlon
Bräda i lönn som är optimal för att fila på streetåkning eller i ramp. Skateboarden COMPLETE100 är i 100 % kanadensisk lönn (soliditet och pop) En lättåkt bräda som du utvecklas med, för åkning i ramp eller street.

Produktens fördelar

Svikt Deck i 7 lager, 100 % kanadensisk lönn för bra pop-effekt.
Precision Ståplatta 8" x 31,6". Mediumkonkav för bra stabilitet.
Glidkvalitet Skate som passar för olika underlag (skatepark trä/asfalt, gator etc.)
Hanterbarhet Aluminiumtruckar, bushings 92A. Hjul i PU High Rebound 52mm, 99A.

Teknisk information

Brädan

Mått: 8 x 31,6, mediumkonkav, bred nos och tail med lutning för att göra tricks.Tillverkad i 100 % kanadensisk lönn för att hålla länge.Kanadensisk lönn är det lämpligaste träslaget för att tillverka en skatebräda:hård, kompakt och lätt.

Hjul och kullager

Hjul i 100 % PU, 52 mm hårdhet 99A. Bekväma hjul för både skateparken och stan.Tillräckligt hårda för powerslides men mjuka nog för att absorbera stötarna från marken.COMPLETE100 har kullager ABEC7. De behöver åkas in några gånger, sen är de perfekta.
Modellen passar för nybörjare då den inte kommer upp i lika hög fart som COMPLETE500.

Truckar (hjulfästen)

Aluminiumtruckar med bushings i PU hårdhet 88A. Truckarna är anpassade för att göra sina första grinds.
Om du gör grinds ofta, passar truckarna FURY EVO 2. De är monterade på modellen COMPLETE500, och ger bättre grindkänsla.

Hur mycket väger skateboarden TEAM100?

2,3 kg.

Våra produktstester

Innan vi lanserar en produkt testar vi kvaliteten i laboratorium och i brukstester med hjälp av användare i hela världen.Våra testpersoner använder produkten under en längre testperiod och sliter hårt på den, så vi kan säkerställa utformningens kvalitet i praktiken.Detta är det bästa sättet att se om produkten svarar upp till våra kunders krav.

Vikt

2,3 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Board
100% Trä
Truckar
100% Aluminium
Skateboardhjul
100% Polyuretan
Kullager
100% Järn
Förvaringstips Förvara torrt och svalt, ej i direkt solljus. Undvik kontakt med vatten, och förvara aldrig på fuktig plats , som tex. i bilens baklucka på vintern.

Vårt engagemang

Tillverkad och godkänd av vårt team och av våra tekniska partners. Detta utgörs av hängivna skateboardutövare som är anställda hos Decathlon världen över.
Så testas produkten Alla våra brädor har testats i labb. Dessa test görs för att kunna godkänna brädorna enligt europeiska normer gällande skateboard, men även för att kontrollera slittåligheten. Dessa laboratorietester kompletteras med tester under användning, vissa bedömda med mätvärden, andra utifrån användarnas upplevelse, vilka verkligen sätter brädan på prov.
Decathlon har samarbetspartners för tester över hela världen.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen