Referens : 8494101
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDUTRUSTNING SKIDÅKNING NYBÖRJARE POJKE

SKIDBYXA 100 JUNIOR MÖRKGRÅ WEDZE

WEDZE
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Vårt team av föräldrar har tagit fram denna byxa för barn som håller på att lära sig att åka utför. Perfekt för att hålla sig varm och torr under skidveckan. Denna skidbyxa är vattentät och varm. Perfekt när man lär sig åka skidor.

Produktens fördelar

Värme Vaddfoder 100 g/m². Foder i ruggat tyg som är mjukt och värmande.
Vattentäthet God: ytbeläggning 5 000 mm. Ej vattentäta sömmar bak. Förstärkta benslut.
Justerbara Elastisk midja.
Andningsförmåga Baktill på benen och runt midjan. Material utan andningsförmåga.
Anpassning Etikett i fodret för barnets namn.

Teknisk information

Värmeisolerande vaddering

Isolering som håller lagom temperatur, varken för varm eller kall. För att hålla en jämn kroppstemperatur anpassar sig plagget efter kroppens rörelser och vädret. Wedze använder en syntetstoppning för att hålla kroppen varm. Denna syntetstoppning i polyester kapslar in mer eller mindre luft, beroende på fibrernas storlek. Ju tjockare syntetvadderingen är, desto mer luft innehåller den och isoleringseffekten blir effektiv.

Ytbehandling

Ytbeläggningen är ett vattentätt material som placeras på insidan av yttertyget. Den hindrar att vatten tränger in i plagget, men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut, så att det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. På så sätt hålls barnen varma och bekväma i pisten.

Vattentäta sömmar

Utöver det vattentäta tyget har byxan utrustats med vattentäta sömmar. Det rör sig om vattentäta band som fästs på sömmarnas insida så att vattnet inte kan tränga in. Dessa vattentäta sömmar är placerade på de områden som utsätts mest för snö. På denna byxa är det på baksidan över rumpan.

Märkning

Högst upp på fodret sitter en etikett där barnets namn kan skrivas in. Ett bra sätt att enkelt hitta plagget i skidskolan, på dagis eller i skolan.

Hur ska barnen vara klädda för att inte frysa om benen i pisten?

För att hålla benen torra och varma, klä dig i två lager: En underställsbyxa som för bort svett, tillsammans med en skidbyxa som värmer och skyddar mot väder och vind.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det kan skada tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla produkter från Wedze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade: det vill säga i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen