Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8398205
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Skidor, Snowboard

SKIDBYXA HERR SKI-P 50 SVART WEDZE

WEDZE
Användarbetyg
Decathlon
tills 179kr -%

Från

179kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
179kr -%
Innan0krNu179kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Den här bekväma byxan skyddar väl mot väder och vind. Perfekt för att prova på vintersport. Den här byxan är varm, vattenavstötande och skyddar mot väder och vind, för att du i lugn och ro ska kunna lära dig åka skidor.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Värme Varm och tjock och skyddar bra mot kyla och vind.
Vattentäthet Vattentäta sömmar bak som skyddar mot snö (ytbeläggning 3 000 mm).
Andningsförmåga Materialet för ut fukt så att du håller dig torr.
Justerbara Midja med resår som passar de flesta.
Rörelsefrihet Rak, klassisk skärning.
Soliditet Förstärkningar vid vristen för att undvika skärskador.

Teknisk information

Hur kan jag vara säker på att plagget skyddar mot oväder?

Byxan 50 är gjord i ett material och med en monteringsteknik som gör den helt vattentät, och som även begränsar vindens effekt så att du klarar både regn, snö och vind. För att säkerställa vattentätheten har byxan genomgått ett test i en specialdusch som återger alla sorters väder en skidåkare kan möta. Produktens vattentäthet har även testats i bruk, under flera dagars skidåkning i varierande väderlek.

Varför är byxan vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Byxan 50 är gjord i vattenavstötande material som gör att den står emot oväder bättre. Det är en teknisk lösning som håller dig torr längre i skidpisterna. För att plagget ska vara fortsatt vattenavstötande måste dess ytbehandling upprepas regelbundet, med hjälp av särskilda produkter som finns tillgängliga i våra butiker.

Byxan är försedd med en ytbeläggning - vad är syftet med denna?

Den vattentäta ytbeläggningen skapas genom att ett särskilt material stryks på tygets insida. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut så det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. Detta för att du ska hålla dig torr under hela aktiviteten.
"

Plagget "andas"

Med det menas förmågan att låta vattenånga som produceras av kroppen under träning föras ut till tygets utsida, så att huden hålls torr. För att veta om ett material har bra andningsförmåga gör man ett test på dess förmåga att stå emot avdunstning, kallat RET (standardtest ISO 11092). Ju lägre RET-värdet är, desto mer andas tyget. Wed'ze använder material och tekniska lösningar (blixtlås, luftning, mesh) som begränsar kondens på insidan av plagget. RET-värde byxa: under 12

Hur håller skidbyxan mig varm?

Vi använder en syntetstoppning för att isolera värmen. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters syntetstoppning (vanlig, funktionsstoppning, stoppning med silikon m.m.) som alla ger plagget olika egenskaper (t.ex. värmeisolering, låg vikt och töjbarhet
).

Vad är skillnaden mellan vattenavvisande och vattentät?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Byxorna från Wed'ze är gjorda i ett vattenavstötande material som förlänger vädertåligheten på plagget och förhindrar att vatten tränger in. Detta är ytterligare en teknisk lösning så att du ska kunna hålla dig torr så länge som möjligt under dagen. Man måste upprepa denna behandling regelbundet, med hjälp av produkter som säljs i våra butiker. Detta för att bibehålla dess effekt.

Hur vet jag att byxan håller värmen?

Vi använder en syntetstoppning för att isolera värmen. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters vaddering, standard, teknisk, med silikon, som alla har olika egenskaper: värme, lätt vikt, elasticitet osv. Alla vaddering som vi använder är tillverkad av återvunnet material, ofta plastflaskor.

Hur ska jag klä mig för att inte frysa om benen i backen?

För att hålla benen torra och varma, klä dig i 2 lager som andas, t.ex. 1 underställsbyxa eller 1 par tights tillsammans med 1 skidbyxa som skyddar mot väder och vind.

Vindskydd

Vinden ökar nedkylningseffekten? När utomhustemperaturen är 0° med 20 km vind upplevs temperaturen som -10°. Vindskyddande material minskar nedkylningseffekten som uppstår av vindhastighet och den hastighet som du uppnår när du åker.

Tvättråd för skidkläder

För att de ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi: maskintvätt 30 °. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Inget mjukmedel. Vrid gärna ur plagget för hand. Låt torka på en galge på en varm och luftig plats. Ej kemtvätt. Lägg inte över ett element. Utsidan kan återimpregneras med hjälp av en impregneringsspray för kläder. Läs tvättråden.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvätta separat.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten är helt torr innan den hängs undan för förvaring torrt, med luftväxling.

Vårt engagemang

12 Decathlon-kunder har medverkat i brukstesten i Tignes (Frankrike). Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på wedze.com!
Så testas produkten Alla Wed'ze-produkter är skapade, designade och konstruerade i Mont Blanc-dalen. De testas sedan i användningsförhållanden som är identiska med dem du själv kommer att uppleva (snö, kyla, pudersnö etc.) Designteamen ser till att det program produkten har utformats för helt motsvarar användningen i praktiken.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen