Referens : 8556422
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER FÖR GYMNASTIK, BABY

Byxa barngympa 500 Baby grå DOMYOS

DOMYOS

Färg : GRÅBLÅ / SVART

Decathlon
Bekväma och mjuka gympabyxor i tåligt tyg som andas. Resår i benslut och i midjan för att sitta bra i leken! Trött på att byxan halkar ner när barnet gör kullerbyttor? Eller benslut som är i vägen? För att undvika detta har vi designat en byxa som sitter bra i midjan och i bensluten.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Förenklar den psykomotoriska utvecklinge Etikett visar bak-och framsida för att barnet enkelt ska kunna klä på sig själv.
Svettbortförsel För snabbt bort värme och fukt med materialblandningen av bomull och polyester.
Tålighet Förstärkt zon över knäna som det slits mycket på.
Töjbar Stretchmaterial som följer barnets rörelser smidigt!
Täckande Grenen är hög för att skydda mage och rygg.
Sitter väl Barnets ländrygg hålls varm med midjeresåren som sitter bra!

Teknisk information

Produkttester

När vi designar barnplaggen väljer vi endast textil och färgning som är helt riskfria för barnen, samt accessoarer (knappar, remmar, stass m..) som inte kan stoppas i munnen.Vi garanterar att textilerna inte innebär en hälsorisk om barnet stoppar plagget i munnen.Utöver säkerhetsstandarder prioriterar vi barnets säkerhet när vi utformar plaggets alla delar.Det är detaljerna som gör skillnaden!

Barnets utveckling

Vi utformar vår klädkollektion för barngympa i samarbete med en psykomotorisk terapeut, för att få inblick i barnens motorik och autonomi, på så sätt svarar kläderna upp till barnens behov."Utmaningen består i att få barnet att inte vilja ge upp och inte tröttnar.Vi måste erbjuda möjligheter som barnet klarar av, för att kunna repetera rörelsen som så småningom blir automatisk och lätt att ta till sig, förklarar vår samarbetspartner Agathe, terapeut inom psykomotorik.

Hjälpa barnet att klä på sig på egen hand

Hur integrerar vi den i våra barnkläder? Med dragkedjor som är enkla att stänga, en bred halsringning för att inte fastna med huvudet, synliga märkningar på bak-och fram osv. Alla dessa detaljer gör det enklare .

Känna igen bak- och fram

Det är inte det enklaste att se vad som är bak-och fram på plagget!Vi har därför satt dit en etikett som visar bak- och fram, där du även kan skriva barnets namn.Lätt som en lek: placera kompisen Decatoon's bak, för att vinna tid och lära barnet klä på sig själv.

Har du hört talas om barngympa?

En sport, en lek och en ny upptäckt för barnet?
Under barngympan övar barnet på sin psykomotoriska utveckling på ett roligt och lekfullt sätt! Kanske väcks även lusten att testa andra sporter?För barn från 1 år upp till 6 år. Denna lekfulla sport består av hinderbanor med anpassad utrustning.

Fördelarna med barngympa

Utövar ditt barn babygympa?Visste du att dessa lekar främjar barnets psykomotoriska egenskaper?Genom olika lekar och redskap lär sig barnet balans, koordination och rörelser, och lär känna sin kropp och upptäcker nya möjligheter! Det är ett utmärkt sätt att få bra självkänsla.

Vad ska barnet ha för kläder på barngympan?

Vi på Domyos har skapat produkter som ditt barn kan lita på: t-shirt, byxa, tights och jacka för barngympa! Målet är att barnet har god rörelsefrihet och känner sig bekvämt, utan att behöva dra i kläderna.Du väljer mer eller mindre tekniska plagg beroende på barnets nivå.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
47% Polyester, 3% Elastan, 50% Bomull
Detalj
4% Elastan, 96% Bomull
Skötselråd: Tvättas innan användning. Ej kemtvätt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen