Köp dina julklappar före den 15 december för leverans innan jul. Få expressleverans fram till den 20 december på ett urval av produkter. Läs mer, klicka här.
Referens : 8675261
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BORDTENNISBORD UTOMHUS

pingisbord FREE 700X OUTDOOR Grå CORNILLEAU

CORNILLEAU
Decathlon
För att spela pingis på fritiden, utomhus med familjen. 700X är ett snyggt bord med många smarta detaljer. Studskvaliteten är som för ett tävlingsbord och passar dig som vill prestera och utvecklas.

Produktens fördelar

Lätt att flytta Vikbart bord med fyra dubbla hjul (20 cm) som gör det enkelt att förflytta.
Stabilitet Spolformade fötter / 120~80 - 80 mm med justeringsring (från -1 cm till +5 cm).
Lätt att öppna/stänga Vikbart och kompakt bord med 16 spärrlåsningar.
Svikt Skiva i laminerad harts på 8 mm med antireflexbehandling. Rostfri ram 60 mm.
Skyddar i tufft väder Bordet kan stå utomhus.
Rostfritt stål.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Vikt och mått

Vikt: 89 kg.Vikt i kartong: 102 kg
Mått utvikt: 274 x 167 x 76.
Mått hopfällt: 75 x 167 x 155

Skiva

Skivan är 8 mm tjock och i harts. Den är skapad för att tåla väder och vind (regn, snö, frost). Bordet kan stå ute året runt.
Tålig skiva i harts som tål racketslag och stötar. Skivan är antireflexbehandlad med MATTOP vilket ger 10 ggr mindre solreflexer.
Ramen är gjord i antikorrosionsbehandlat stål/aluminium/zink. Höjden på 50 mm ger mycket bra planhet.

Säkerhetssystem och att fälla ut bordet

Tack vare det centrala låshandtaget kan man enkelt hantera bordet och fälla ut eller vika ihop det själv. DSI-systemet har 16 låspunkter. Bordet är låst när det är i spelläge och när det är hopfällt. Om ett barn fäller ut bordet och släpper det så låser skivan sig automatiskt vid 65° för att undvika olyckor. Om skivan inte är ordentligt låst i spelläget så finns det en andra låsfunktion som förhindrar att bordet välter.

Kompakt

Det patenterade systemet "Compact Technology" är lättanvänt och gör bordet mycket säkert att använda. Bordet tar dessutom betydligt mindre plats vid förvaring.

Användarkomfort

Mycket lätt att flytta, även på ojämnt underlag, tack vare de stora hjulen (diameter 200 mm). Dubbla hjul är mer tåliga. De ger även mer stabilitet till bordet.
På sidorna finns förvaringsfack för fyra racketar.
Möjlighet till att spela ensam: ena sidan kan höjas upp för att man ska kunna träna själv.Annan utrustning: Två poängräknare, två rackethållare, två bollfördelare och ett handtag.

GARANTI

10 år
reparerbart 20 år

Se mer Se mindre

Material och råd

Förvaringstips Bordet kan stå utomhus året om. Undvik att placera i stark blåst. Skyddsfodralet skyddar bordet när det är undanställt (fodralet säljs separat).
Begränsad användning: Lämna inte bordet på ett ställe med mycket vind.

Vårt engagemang

FFTT för fritidsbruk (hög kvalitet)
Så testas produkten Produkttest: Det här bordet har testats och godkänts enligt standard EN 14468 - KLASS C (laboratorietester med Cornilleau och/eller LNE (Franska nationella laboratoriet för tester). För att nå upp till kundernas krav, har Cornilleau skapat sina egna kriterier som överstiger standard.
Garanti: 10 År

Omdömen

Personalens omdömen