Nu erbjuder Decathlon FRI FRAKT till postombud !
Bli medlem i MyDecathlon

Bli medlem i MyDecathlon

Smidigt, förmånligt och gratis

Det finns många fördelar med att gå med i Decathlons kundklubb, MyDecathlon. Nedan kan du läsa mer om hur du vinner på att bli medlem. Bestämt dig redan? Klicka här för att registrera dig som ny medlem.

Bonus på alla köp
Alla kvitton sparas på kortet
Nyhetsbrev, erbjudanden och events

Poäng & E-checkar

Som medlem samlar du bonuspoäng på varje registrerat köp du gör - både online och i butik. För varje 10 kronor du spenderar får du 1 poäng. När du uppnått 250 poäng får en e-check e-postad till dig värd 50 kronor. E-checken kan du sedan använda för framtida köp i butik och på vår hemsida.


Alla kvitton sparade

Att göra returer, byten och se detaljer om dina köp blir en barnlek! Medlemskortet fungerar som ditt garantibevis. Alla dina köp sparas på ditt medlemskonto så du behöver aldrig ta med dig papperskvitton till butiken eller leta i din e-postinkorg när du exempelvis vill göra en retur online.


Erbjudanden & Medlemsevent

Du får vårt nyhetsbrev (valbart) som ger dig inspiration kring det senaste vi fått in. Regelbundet bjuder vi även in till olika medlemsevent där du exempelvis kan få förtur till reor, pröva på en ny sport eller få rabatt på utvalda varor.

Bonus på alla köp

E-checkar: Ännu mer prisvärt att handla

E-checkar mejlas till dig som är medlem och som har handlat hos oss för 2500 SEK eller mer. Dem fungerar utmärkt som betalmedel både i butik och här på decathlon.se. Du kan självklart använda hela checken med en gång, eller välja att endast använda delar av checken. (Notera att checken skickas till din mailadress 2-3 dagar efter att du uppnått 250 poäng)Bli medlem redan idag


Ring vår kundservice Ställ en fråga via e-post