Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • Munstycke i silikon dykregulator bidensitet Herr
Munstycke i silikon dykregulator bidensitet Herr
SUBEA
8334357

Munstycke i silikon dykregulator bidensitet Herr

179 kr
  • Munstycke i silikon dykregulator bidensitet Herr
Munstycke i silikon dykregulator bidensitet Herr
Storlek :
Ej i lager

Munstycke från Subea med bidensitet i silikon för bekvämare isättning.

FÖRDELAR

Munkomfort

Munkomfort

Två olika densiteter på silikonmaterialet för en utmärkt komfort mot tandköttet.
Ergonomisk

Ergonomisk

Munstyckets form gör det enkelt att hålla kvar i munnen.
Monterbarhet/Demonterbarhet

Monterbarhet/Demonterbarhet

Passar alla dykregulatorer.
Sätts fast med buntband.

TEKNISK INFORMATION

SUBEAS regulatorer: unikt anatomiskt munstycke!

Regulatorerna har tillverkats för att ge utmärkt komfort i munnen med anatomiskt framtaget munstycke utvecklat i samarbete med ortodontister. Den unika formen på bitmunstycket får det att ligga väl i munnen, med små vingar mot gommen, stöd för tungan och varierande tjocklek och densitet på materialet (enkel densitet eller två densiteter). Det följer även käkens vinkling.
Det här bitmunstycket består av silikon i två olika densiteter för att sitta bekvämare mot tandköttet.

Skötselråd

Använd aldrig lösningsmedel eller kolvätebaserade medel för att själv rengöra eller smörja din dykregulator. Använd aldrig sprayer, då gaserna i dessa kan skada plastmaterialet.

Produktgaranti

Produkterna från Subea-Tribord har 2-årsgaranti (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från köptillfället och 2 år framåt (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från tillfället då fel upptäcks för den lagstiftade garantin för dolda fel.
Våra produkter är tillverkade för bruk på fritiden och inte i professionellt syfte. Garantin täcker inte skador som uppkommit på grund av smällar, olämpligt bruk eller normalt slitage.

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.

Restrictions on use

Dykning kräver dykcertifikat.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye, Frankrike. Centret använder SUBEAS dykutrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. Genom hela framställningskedjan, från utformningen med våra designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (från nybörjarnivå till dykartränarna som undervisar året runt).

Warranty

2 Years

Agree by

Alla SUBEAs dykregulatorer har tagits fram med hjälp av fälttest (statiska, dynamiska och biomekaniska test) utförda av DAN Europe i egenskap av fristående specialist och konsult. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) är en icke vinstdrivet organisation för internationell medicinsk forskning som riktat in sig på hälsan hos dykare med lätt utrustning.

Videor