Referens : 8385469
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SCD GEAR & ACCESSORIES

Bitmunstycke för dykning enkel densitet SCD Dam/Junior blå SUBEA

SUBEA
Decathlon
Vi på Subea har tagit fram detta bitmunstycke för dig med liten käke! Munstycket är utvecklat i samarbete med ortodontister och du byter enkelt ut det gamla munstycket.

Produktens fördelar

Munkomfort Anatomiskt munstycke framtaget i samarbete med ortodontister.
Monterbarhet/Demonterbarhet Passar alla dykregulatorer.
Sätts fast med buntband.

Teknisk information

SUBEAS regulatorer: unikt anatomiskt munstycke!

Regulatorerna har tillverkats för att ge utmärkt komfort i munnen med anatomiskt framtaget munstycke utvecklat i samarbete med ortodontister. Den unika formen på bitmunstycket får det att ligga väl i munnen, med små vingar mot gommen, stöd för tungan och varierande tjocklek och densitet på materialet (enkel densitet eller två densiteter). Det följer även käkens vinkling.

Skötselråd

Efter en särskilt intensiv period eller en längre periods inaktivitet rekommenderar Subea en årlig inspektion och service (eller efter 100 dyktillfällen) för att garantin ska gälla.

Material och råd

Komposition
Chassi
100% Silikon
Förvaringstips Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Begränsad användning: Dykning kräver certifikat.

Vårt engagemang

Vår tekniska partner: PlanetOcean, ett 5-stjärnigt PADI-dykcenter med bas hos Tribord. Centret använder Tribords utrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. De är med ända från idéstadiet tillsammans med våra produktchefer, designers och ingenjörer, till testen med prototyper och senare, längre tester, med hjälp av såväl nybörjardykare som instruktörer under utbildning.
Så testas produkten Alla regulatorer har tagits fram genom fälttäst (Statiska, dynamiska och biomekaniska test) med DAN Europe, specialist och konsult.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen