Referens : 963123
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BILJARD

BILJARDHANDSKE GEOLOGIC

GEOLOGIC
Decathlon
tills 69kr -%

Från

69kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
  • Postombud (gratis över 399KR) Beräknat leveransdatum 05/11/2020 49kr
  • Hemleverans Beräknat leveransdatum 09/11/2020 149kr
69kr -%
Innan0krNu69kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Är du nybörjare inom biljard eller vill du få bättre glid och nå högre precision i dina stötar? Då är denna Geologic biljardhandske gjord för dig. Bara en boll till så vinner du?! Och då gör adrenalinruschen att du missar stötarna. Orsak? Fuktiga händer. Tack vare det lätta syntetmaterialet lämnar du inget åt slumpen

Produktens fördelar

Lätt att ta på/av sig I töjbart material som gör den lätt att ta på.
Precision Bättre glid och högre precision tack vare syntetmaterialet.
Andningsförmåga Avklippta fingrar och polyestertyg för att andas bättre.

Teknisk information

VARFÖR ÄR EN HANDSKE VIKTIG VID BILJARD?

Tack vare biljardhandsken kan du utföra raka, jämna och enhetliga rörelser när du siktar. En biljardhandske är inte bara en liten detalj eller extra komfort – den gör verkligen att du kan förbättra din precision.

Det händer ju kanske ibland under spelets gång att händerna blir fuktiga, vilket har en tendens att hindra kön från att glida bra. Tanken med en handske är alltså att garantera jämna rörelser vid varje stöt, även om du skulle svettas.

ETT TILLBEHÖR FÖR ALLA?

Vid första åsynen kanske man ser en biljardhandske som ett tillbehör bara för spelare i toppklass och perfektionister. I själva verket är det just när man är nybörjare som den kan visa sig vara till enorm hjälp.
Genom att använda en handske kan man alltså koncentrera sig på att hitta rätt fingerhållning och på att sikta, utan att behöva oroa sig för om rörelsen ska bli följsam. Den hjälper dig att anpassa dig till olika förhållanden under spelet.

HUR VÄLJER MAN HANDSKE?

Biljardhandske har man bara på den främre handen, den som kön vilar på. Det första du måste göra är alltså att kontrollera att handskens form passar bra på din högra eller vänstra hand, beroende på om du är höger- eller vänsterhänt.
Det finns modeller med olika form, olika stängningssystem och i olika material. Det viktigaste är naturligtvis att hitta en handske som du trivs med – både för att vila kön på och för att absorbera svett.

Varför elastan och polyester?

Elastan gör materialet i handsken mer töjbart, så att den sitter åt bättre och ger ökad smidighet. Geologic-handsken stör alltså inte dina rörelser när du stöter.
Polyester är i sig svettavvisande och gör att händerna hålls torra, så att kön glider perfekt hela tiden när du spelar och så att du når högre precision.

Ett litet råd från vårt biljardteam:

Biljard handlar om precision... och position. Ta dig tid att hitta rätt position där du är både stabil och känner dig bekväm.
Vid 8-ball är bordet mindre än vid snooker. Glöm därför inte att räta på dig emellanåt för att se spelet. Och hitta en bekväm och stabil position!

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
82% Polyester, 18% Elastan
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Corentin, Manon och Denis ingår i Geologic-teamet och är guld- respektive silvermedaljörer i carambole.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen