Referens : 8554343
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BADKLÄDER FÖR SIMNING, DAM

Bikiniöverdel för simning Jana Dam blå/korall NABAIJI

NABAIJI

Färg : Djup Indigoblå / Neonkorallrosa / Akvamarin

Decathlon
Vårt team har tagit fram den här bikiniöverdelen för dig som simtränar på expertnivå och som vill ha ett plagg som sitter bra och har en sportig look. Vill du ha en sportig bikiniöverdel som sitter bra? Du kan justera den med hjälp av remmen, vilket gör att den passar för alla fyra simsätt och för träning på alla nivåer.

Produktens fördelar

Klorbeständig Klortåligt material: Mer än 200 h användning.
Sitter väl Stretchiga axelband och justerbar rem för att den ska sitta bra.

Teknisk information

Storlek

Simmaren på den vita bilden är 173 cm och har stl 38 nedtill och 40 upptill.
Du kan även läsa storleksguiden för att få reda på din storlek. Det gör du genom att mäta omkrets på höfter, midja och bröst.

Form i ryggen

X-formad rygg: en baddräkt ska vara bekväm och ge dig bra rörelsefrihet. Därför lägger vi extra stor vikt vid valet av ryggmodell på baddräkten. Modellerna med X-formad rygg ger god rörelsefrihet. Eftersom axelbanden inte är fästa i varandra är de mer flexibla och passar alla.

Material

Våra ingenjörer har utvecklat ett material i polyester och ersatt elastanfibrerna med elastolefin-fiber som ger minimal elasticitet för garanterad komfort men som framför allt inte skadas av klor. Tråden har också den fördelen att den torkar snabbt. Annat: även de klara färgerna är mer varaktiga.

AQUARESIST-teknologi:

Produkter med märket AQUARESIST är garanterat klortåliga under hela sin livslängd. De rekommenderas därför för dem som simmar i simhall ofta eller mycket ofta.

Din träning

Expertsimmare tränar ofta i en klubb och under ledning av en tränare. De tränar ofta i pass om 2,5 till 5 km för att förbättra sin fysik och sin teknik. De kan simma alla fyra simsätt och kan dyka, vända m.m.
De kan dessutom medverka i tävlingar via sin klubb eller förening.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
78% Polyester, 22% Elastolefin
Foder
100% Polyamid
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Produkterna med märket AQUARESIST har testats genom upprepad spänning i en bassäng med klorerat vatten i 240 timmar. Ingen försämring av elasticiteten kunde noteras under testets gång. Till skillnad från ett klassiskt badplagg förändras den här produkten inte.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen