Referens : 8528462
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BADKLÄDER JUNIOR

Surfbikini LILY VANUATU BEAT junior OLAIAN

OLAIAN
Decathlon
Vårt team har utvecklat dessa badkläder för att ditt barn ska få upptäcka glädjen med surfing. Denna bikini har utvecklats för ungdomar som vill upptäcka glädjen med surfing. Det justerbara bandet gör att den passar olika kroppsformer.

Produktens fördelar

Sitter på plats i vågorna Design anpassad för mindre vågor

Teknisk information

NYBÖRJARSURFARE

Din dotter börjar surfa i mycket små vågor. Hon är med en vuxen och når alltid botten. Hon vill ha roligt i vågorna och upptäcka surfing. När hon lär sig att surfa kommer hon att falla i vågorna som inte alls är kraftfulla. Vi har tagit fram badkläder speciellt anpassade för barn som surfar i vågorna.

Kroppsform

Bikinin LILY passar perfekt för nybörjare i vattensport. En sportig modell i bandeau-stil med byglar på sidorna för att sitta stadigt. Justeras i nacken för att sitta perfekt. Medelhög benskärning.

Passform

När vi utvecklar våra plagg för vattensport hos Decathlon, tar vi hänsyn till ungas kroppsbyggnad för att skapa optimala passformer, det räcker inte att endast utgå från ålder. Juniorer i 10-årsåldern kan ju ha väldigt varierande kroppsform, längd och vikt. Prova gärna vattensportsplaggen i någon av vår butiker.

Längd för badplagg

Här är plaggens indelningar utefter ålder och längd:
4 år: 98 - 104 cm
5 år: 105 - 114 cm
6 år: 115 - 124 cm
8 år: 125 - 132 cm
10 år: 133 - 142 cm
12 år: 143 - 150 cm
14 år: 151 - 160 cm
16 år: 161 - 169 cm

Bra passform i torrt och vått tillstånd

För att du ska känna dig bekväm i vattnet är våra modeller tighta i torrt tillstånd - eftersom de töjer sig när de blir våta. Se noga till att ta rätt storlek. När du provar ditt badplagg ska det sitta tight. Elastan tänjs ut något i vattnet.

Plaggets förmåga att sitta stadigt testas i vågor

Vi designar bad- och vattensportplagg som sitter bra i vågorna. För att betygssätta plaggen, får surfare med olika kroppsbyggnad testa dem i en bassäng, i våra framställningscenter i Hendaye, Frankrike. Protokollets mål är att återskapa surfarnas känsla när de dras med i en våg. Om testet är lyckat, så testas plaggen vidare i bruk i havets vågor.

Vill du byta badplagget?

Passar inte storleken eller modellen? Vill du byta produkten hos Decathlon? Inga problem, låt alla etiketter sitta kvar, så kan du byta produkten.

OLAIAN - Decathlons surfmärke

Decathlons nya surfmärke heter OLAIAN. Produkterna tillverkas vid Frankrikes sydvästra kust, i Hendaye. I vårt framställningscenter, som ligger precis vid havet, kan vi på samma dag designa ett nytt badplagg, som sen direkt testas i bruk i vågorna.

VAD ÄR MÄRKET OLAIAN?

Tribords surfprodukter blir nu OLAIAN, med bodyboards, skimboards, surfbrädor och mycket mer. Vi märker nu om produkterna, och det är därför det eventuellt kan förekomma en annan märkning än som visas på produkten.

Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas utifrån hela dess livscykel och med olika indikatorer.

BETYGSSYSTEM FÖR ATT JÄMFÖRA PRODUKTERNAS MILJÖPÅVERKAN

Inläggen är av skumgummi och förs in i bikiniöverdelen. De ger större täckning över bysten. Genom intervjuer och undersökningar har vi lärt oss att barn och ungdomar inte alltid känner sig bekväma i sina kroppar. Dessa inlägg täcker och skyddar bysten när badkläderna blir blöta.
Inläggen är uttagbara.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
82% Polyester, 18% Elastan
Huvudfoder
100% Polyester
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Begränsad användning: Bör ej användas i klorerat vatten
Endast handtvätt

Vårt engagemang

Unga testpersoner har i samarbete med Olaian testat bikinin under verkliga förhållanden, i Baskien, nära vårt utvecklingscenter.
Så testas produkten Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög. Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen