Referens : 8524305
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd

BIKINI BETTY SVART NEON

5/5
5/5
Vårt utvecklingsteam har utvecklat dessa badkläder för unga, erfarna utövare som surfar i vågor på en meter. Produkten är framtagen för att den unga surfaren ska kunna surfa med total rörelsefrihet, tack vare denna baddräkt med bar rygg, som sitter perfekt i vågor på en meter.

Produktens fördelar

Sitter på plats i vågorna Överdelen sitter mycket bra i vågorna.

Teknisk information

DU ÄR EN ERFAREN SURFARE

Surf är din passion och du surfar regelbundet i varma vatten. När du surfar paddlar du till line up som en anka eller sköldpadda, beroende på om du åker shortboard eller longboard. Du faller ofta och du är van att åka omkring under vattenytan. Du vill att dina badkläder sitter på plats under alla dina rörelser och att de inte hindrar dig under paddling.

Kroppsform

Vårt team har utvecklat dessa badkläder för erfarna utövare som surfar i vågor på en meter.
En kvinnlig modell som sitter perfekt i vågorna. Djup urringning bak som ger armarna full rörelsefrihet.
Täckande inlägg över bysten. Inläggen är uttagbara.

Plaggets förmåga att sitta stadigt testas i vågor

Vi designar bad- och vattensportplagg som sitter bra i vågorna. För att betygssätta plaggen, får 12 surfare med olika kroppsbyggnad testa dem i en bassäng, i våra framställningscenter i Hendaye, Frankrike. Protokollets mål är att återskapa surfarnas känsla när de dras med i en våg. Om testet är lyckat, så testas plaggen vidare i bruk i havets vågor.

Vaddering I STORLEKAR FRÅN 12 ÅRS ÅLDER

Inläggen är av skumgummi och förs in i bikiniöverdelen. De ger större täckning över bysten. Genom intervjuer och undersökningar har vi lärt oss att barn och ungdomar inte alltid känner sig bekväma i sina kroppar. Dessa inlägg täcker och skyddar bysten när badkläderna blir blöta.
Inläggen är uttagbara.

Längd för badplagg

Här är plaggens indelningar utefter ålder och längd:
4 år: 98 - 104 cm
5 år: 105 - 114 cm
6 år: 115 - 124 cm
8 år: 125 - 132 cm
10 år: 133 - 142 cm
12 år: 143 - 150 cm
14 år: 151 - 160 cm
16 år: 161 - 169 cm

Bra passform i torrt och vått tillstånd

För att du ska känna dig bekväm i vattnet är våra modeller tighta i torrt tillstånd - eftersom de töjer sig när de blir våta. Se noga till att ta rätt storlek. När du provar ditt badplagg ska det sitta tight. Elastan tänjs ut något i vattnet.

Vill du byta badplagget?

Passar inte storleken eller modellen? Vill du byta produkten hos Decathlon? Inga problem, låt alla etiketter sitta kvar, så kan du byta produkten.

OLAIAN - Decathlons surfmärke

Decathlons nya surfmärke heter OLAIAN. Produkterna tillverkas vid Frankrikes sydvästra kust, i Hendaye. I vårt framställningscenter, som ligger precis vid havet, kan vi på samma dag designa ett nytt badplagg, som sen direkt testas i bruk i vågorna.

BETYGSSYSTEM FÖR ATT JÄMFÖRA PRODUKTERNAS MILJÖPÅVERKAN

Inläggen är av skumgummi och förs in i bikiniöverdelen. De ger större täckning över bysten. Genom intervjuer och undersökningar har vi lärt oss att barn och ungdomar inte alltid känner sig bekväma i sina kroppar. Dessa inlägg täcker och skyddar bysten när badkläderna blir blöta.
Inläggen är uttagbara.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
82% Polyester, 18% Elastan
Huvudfoder
100% Polyester
Detalj
80% Polyamid, 20% Elastan
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Begränsad användning: Bör ej användas i klorerat vatten.

Vårt engagemang

Unga testpersoner har i samarbete med Olaian testat bikinin under verkliga förhållanden, i Baskien, nära vårt utvecklingscenter.
Så testas produkten Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög. Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen