Referens : 8351696
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER MODERN DANS, STREET, DAM

Barfotasko modern dans beige STAREVER

STAREVER
5/5
5/5
Decathlon
Vårt hängivna dansteam har designat barfotaskorna för modern dans och jazzdans på alla nivåer, för bättre golvkontakt. Vill du ha bättre glid utan att behöva bära dansskor? Känns som en andra hud och ger bättre stöd och komfort. Passar för både vuxna och juniorer!

Produktens fördelar

Töjbar Anpassas efter fötterna!

Teknisk information

Varför ska man använda barfotaskor?

Barfotaskorna syns inte men är väldigt praktiska. Med barfotaskor slipper du obekväma nötningar mot golvet, och de känns inte när du dansar. Du får bättre golvkontakt och blir snabbare! Med barfotaskor får du både bättre glid och fäste på golvet, vilket ger smidigare rörelser.

Hur väljer du storlek?

Vi rekommenderar att prova barfotaskor före köp. Du kan utgå från denna storlekstabell:
S = 33/34
M = 35/36
L = 37/38
XL = 39/41

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Yttertyg
100% Nötläder
Skötselråd: Tvättas kallt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Vår testingenjör, Inès, har testat våra produkter med amatördansare och professionella dansare. De har burit våra kläder under danslektioner och delat med sig till oss av positiv och negativ feedback. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare. Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Så testas produkten Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen