Referens : 8578597
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BADKLÄDER FÖR SIMNING, FLICKA

Baddräkt klorbeständig Lexa Fuxen junior gul NABAIJI

NABAIJI
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Vårt team har tagit fram den här baddräkten för dig som simtränar på expertnivå och som vill ha ett plagg som sitter bra och har en sportig look. Vill du ha en baddräkt som sitter bra och ger god rörelsefrihet? Den här åtsittande modellen med elastiska axelband blir som en andra hud när du simtränar.

Produktens fördelar

Klorbeständig Mer än 200 h användning: passar för dig som simmar ofta.
Sitter väl X-formad rygg och tunna, stretchiga axelband för att den ska sitta bra.
Rörelsefrihet Hög skärning som passar alla 4 simsätt.

Teknisk information

MODELL

Öppen, x-formad rygg: en baddräkt ska vara bekväm och ge dig bra rörelsefrihet. Därför lägger vi extra stor vikt vid valet av ryggmodell på baddräkten. Den X-formade ryggen är perfekt anpassad för simträning. Axelbanden frigör skulderbladen ordentligt och ger på så sätt god rörelsefrihet.

Material

Våra ingenjörer har utvecklat ett material med en bas av polyester och ersatt elastanfibrerna med elastolefin-fiber som ger minimal elasticitet för garanterad komfort men som framför allt inte skadas av klor. Tråden har också den fördelen att den torkar snabbt. Annat: även de klara färgerna är mer varaktiga.

Din träning

Expertsimmare tränar ofta i en klubb och under ledning av en tränare. De tränar ofta i pass om 2,5 till 5 km för att förbättra sin fysik och sin teknik. De kan simma alla fyra simsätt och kan dyka, vända m.m.
De kan dessutom medverka i tävlingar via sin klubb eller förening.

AQUARESIST-teknologi:

Produkter med märket AQUARESIST är garanterat klortåliga under hela sin livslängd. De rekommenderas därför för dem som simmar i simhall ofta eller mycket ofta.

Skala för jämförelse av produkternas miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan har beräknats på hela livscykeln utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar).

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
78% Polyester, 22% Elastolefin
Ramförstärkning
100% Polyamid
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Produkterna med märket AQUARESIST har testats genom upprepad spänning i en bassäng med klorerat vatten i 240 timmar. Ingen försämring av elasticiteten kunde noteras under testets gång. Till skillnad från ett klassiskt badplagg förändras den här produkten inte.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen