Referens : 8554666
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BADKLÄDER FÖR SIMNING, DAM

Baddräkt för simning Laïa Dam svart/grön NABAIJI

NABAIJI
5/5
5/5
Decathlon
Vårt team har tagit fram den här baddräkten för dig som simtränar på expertnivå och som vill ha ett plagg som sitter bra och har en sportig look. Vill du ha en baddräkt med hög skärning och som sitter bra? Den här åtsittande modellen med breda axelband blir som en andra hud när du simtränar.

Produktens fördelar

Klorbeständig Träna i över 200 h utan att det sliter på materialet.
Sitter väl Sitter på plats tack vare de två breda axelbanden.

Teknisk information

Storlek

Simmaren på bilden med vit bakgrund är 173 cm och har stl 38.
Du kan även läsa storleksguiden för att få reda på din storlek. Det gör du genom att mäta omkrets på höfter, midja och bröst.

MODELL

Öppen, x-formad rygg: en baddräkt ska vara bekväm och ge dig bra rörelsefrihet. Därför lägger vi extra stor vikt vid valet av ryggmodell på baddräkten. Den X-formade ryggen är perfekt anpassad för simträning. Axelbanden frigör skulderbladen ordentligt och ger på så sätt god rörelsefrihet.

Material

Våra ingenjörer har utvecklat ett material med en bas av polyester och ersatt elastanfibrerna med elastolefin-fiber som ger minimal elasticitet för garanterad komfort men som framför allt inte skadas av klor. Tråden har också den fördelen att den torkar snabbt. Annat: även de klara färgerna är mer varaktiga.

AQUARESIST-teknologi:

Produkter med märket AQUARESIST är garanterat klortåliga. De rekommenderas därför för dem som simmar i simhall ofta eller mycket ofta.

Din träning

Expertsimmare tränar ofta i en klubb och under ledning av en tränare. De tränar ofta i pass om 2,5 till 5 km för att förbättra sin fysik och sin teknik. De kan simma alla fyra simsätt och kan dyka, vända m.m.
De kan dessutom medverka i tävlingar via sin klubb eller förening.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
78% Polyester, 22% Elastolefin
Ramförstärkning
100% Polyamid
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - strykfri
Tvättemperatur 30 °C - strykfri
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Produkterna med märket AQUARESIST har testats genom upprepad spänning i en bassäng med klorerat vatten i 240 timmar. Ingen försämring av elasticiteten kunde noteras under testets gång. Till skillnad från ett klassiskt badplagg förändras den här produkten inte.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen