Referens : 8381899
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR, TILLBEHÖR FÖR FRIIDROTT

Friidrottssko med spikar medeldistans KALENJI

KALENJI
4/5
4/5

Färg : SVART / Kritvit / Neonlimegul

Decathlon
Vårt team har tagit fram den här tävlingsskon med spikar för medeldistanslöpning. Tränar du friidrott och vill ha en sko för medeldistanslöpning? Upptäck den här skon med spikar och som passar för lopp mellan 800 m till 10 000 m (och även passar för 1500 m och 3000 m).
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Grepp Mycket bra fäste tack vare spikarna (medföljer) på 6 mm.
Lätthet Ingen bakkappa på den här skon som helt formar sig efter din fot.
Framåtdriv Den tunna plattan under framfoten ger ökad svikt.

Teknisk information

En sko för medeldistanslöpning.

Tränar du friidrott och vill inrikta dig på löpning på medeldistans? Då vill vi presentera den här skon med spikar och som passar för lopp mellan 800 m till 10 000 m (och även passar för 1500 m och 3000 m). Skon är både lätt och bekväm och sitter bra.Ovandelen i luftig mesh för bort fukt.

Lätta och sköna.

Den stilrena designen gör att skon sitter som en smäck på din fot. Den är mycket ventilerande och har ingen bakkappa vilket gör den mycket lätt (den väger 130 g i stl 43). Denna lätthet uppskattas av medeldistanslöpare som springer på banor.För mer komfort valde vi en mycket mjuk plös.

Tillgängliga för alla.

Något som Mehdi, produktchef på Kalenji, är stolt över: "För visa löpare är friidrott en passion i livet och för andra, särskilt i Frankrike, är friidrott ett sätt att höja sin status. Alla har inte samma förväntningar men man kan springa med samma produkter. Idag är jag stolt över att kunna erbjuda ett par presterande och tekniska skor till många fler människor".

Skruva på och av dina spikar!

Vi förstår att du kanske inte har en spiknyckel nära till hands – ingen fara, en spiknyckel för sexkantiga spikar medföljer, så att du snabbt och enkelt kan skruva på och av spikar på skorna!

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
72% Termoplastisk polyuretan, 28% EVA
Ovandel i
30% Termoplastisk polyuretan, 14% Polyuretan, 46% Polyester, 10% Polyamid 6.6
Insida i
100% Polyester, 0% EVA
Skötselråd: Handtvätt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Förvaringstips Förvaras torrt och luftigt. Spikskorna kan också förvaras i Kalenjis fodral för spikskor, vars nät får skorna att torka snabbare.

Vårt engagemang

Innan skon hamnar på era fötter har den testats under hundratals löppass. På så sätt har de utformats för att passa de mest krävande medeldiatanslöparna.
Så testas produkten Alla våra friidrottsskor med spikar har testats i användartester av externa testpersoner under verkliga förhållanden för träning och tävling.Målet med testerna är att utvärdera produkten på ett objektivt sätt så att den når upp till era krav och hjälper er att utvecklas.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen